Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

O noua imagine pentru compania imobiliara Eurohouse

O noua imagine pentru compania imobiliara Eurohouse
Compania imobiliara Eurohouse, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe aceasta piata, anunta schimbarea identitatii vizuale cu ajutorul unei campanii de imagine ce comunica largirea de portofoliu pe segmentul corporate, expertizarea in solutii imobiliare integrate, dar si specializarea ca agent de vanzari pentru proiecte rezidentiale, declara Oana Taraze, Associate Managing Director Eurohouse.

"Am dezvoltat numeroase proiecte care la ora actuala reprezinta o nisa pe piata pe care activam si care consta ca servicii in managerierea procesului investitional incepand de la prospectarea si evaluarea din etapa de preachizitie, selectarea controlata a achizitiei, conceperea si punerea in aplicare a proiectelor de dezvoltare si terminand cu stabilirea unei strategii de adecvate de marketing pentru piata autohtona"

Campania de promovare, realizata de firma de publicitate Loco Branding&Communications, se va desfasura pe o perioada de patru luni, prin intermediul internetului, outdoor-lui, cat si a presei scrise, si va implica schimbarea site-ului si logoul-ului companiei, prin adoptarea de noi culori care sa exprime viziune, optimism si dinamism, si prin modificarea in totalitate a vechii imagini grafice, care a fost inlocuita cu un simbol mai tehnic, ce implica o abordare bazata pe specificitate si specializare. In acest sens sunt redefinite atributele brandului, notiunea de "real estate" fiind asociata cu identificatorii valorici real time, real care, real deals, real solutions.

O data cu demararea procesului de repozitionare compania imobiliara Eurohouse isi va muta sediul central in Baneasa Business and Technology Park, unde a inchiriat 300 de metri patrati, pentru o perioada de 5 ani.

Eurohouse este o companie cu o experienta de 10 ani pe piata de real estate din Romania fiind specializata in managementul investitiilor, dezvoltari de proiecte, vanzari de proprietati in ansambluri rezidentiale si consultanta strategica.

<b>Bloombiz</b>

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.
Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1274 ori