Noul Fiber Link ofera viteze mai mari si abonamente reduse

Vineri, 09 Martie 2007, ora 15:37
1040 citiri

RCS & RDS introduce o noua oferta pentru serviciul rezidential Fiber Link, acces la Internet cu viteza mai mare. Noul Fiber Link va avea preturi mai mici la abonamentele lunare si in acelasi timp cresterea vitezei de transfer in Internet, potrivit unui comunicat din partea companiei.

Noile tarife pentru abonamente sunt acum in valoare de 9, 12 si 15 USD/luna (fara TVA) si viteze de transfer in Internet de pana la 4 Mbps. Alte avantaje ale acestui serviciu ar mai fi ultra-viteze de transfer in reteaua metropolitana de pana la 50 Mbps, linii telefonice RDS.Tel fara abonament cu minute gratuite, oferite la pachet cu serviciile de acces Internet si, nu in ultimul rand, numarul semnificativ de abonati rezidentiali - peste 450.000, care au optat deja pentru serviciile de acces Internet broadband oferite de RCS & RDS.

Noua oferta Fiber Link este valabila pentru abonatii noi incepand cu data de 15 martie, atat din punct de vedere tehnic, cat si comercial. Cei care beneficiaza deja de un abonament pentru serviciul Fiber Link sau incheie un contract pana la data mai sus mentionata, vor fi transferati automat la noua grila de abonamente si vor beneficia din punct de vedere tehnic de noile viteze de transfer in Internet de la 1 aprilie 2007.

Bloombiz