Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Nou complex rezidential in zona Diham din Bucuresti

Nou complex rezidential in zona Diham din Bucuresti

Antrepriza Constructii Montaj 4 va dezvolta in Bucuresti un complex rezidential de 200 de apartamente, proiectul fiind estimat la 22 de milioane de euro. Lucrarile au inceput deja, iar pana in primavara anului viitor vor fi ridicate patru blocuri de apartamente cu 10 etaje, care vor totaliza 200 de apartamente.

Complexul Noor, amplasat in zona Diham din Bucuresti, va fi construit pe un teren de peste 7.500 de metri patrati, suprafata construita fiind de 25.000 de metri patrati.

Apartamentele cu suprafete cuprinse intre 90 si 158 metri patrati vor avea 2-3 camere.

Pretul de achizitie este de 1.173 euro pe metru patrat, cu TVA inclus. La parterul blocurilor vor fi amplasate centre comerciale, cafenele, un coafor, spalatorii. Finantarea proiectului va fi asigurata din surse proprii si din credite bancare.

Anul viitor, compania va incepe dezvoltarea unui imobil de birouri de circa 10.000 de metri patrati, pe terenul pe care este amplasat actualul sediu al firmei, in zona Unirii din Bucuresti. Pe o suprafata de teren de circa 4.000 de metri patrati, va fi construita o cladire de birouri de 10 etaje. Valoarea proiectului va fi de cel putin 13 milioane de euro.

ACM-4 este o companie cu capital romanesc, cu activitati in domeniul constructiilor civile si industriale. Pentru acest an, compania estimeaza o cifra de afaceri de 11 milioane de euro, aproape dublu fata de anul trecut.

Bloombiz

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 2427 ori