Locuinte de vacanta, la Project Expo

Luni, 25 Octombrie 2010, ora 17:07
1863 citiri
Locuinte de vacanta, la Project Expo

Targul Imobiliar Project Expo gazduieste agentiile care vin cu oferte speciale pentru cei care isi doresc o locuinta de vacanta pe litoral sau la munte, dar care sa fie totusi departe de agitatia creata de turistii de week-end, potrivit unui comunicat.

La eveniment vizitatorii vor fi intampinati de oferte precum cartiere de vacanta la mare sau la munte.

Plaja Corbu Residence este un cartier de case de vacanta care numara peste 400 de loturi de teren a cate 500 mp.

Pentru finalizarea acestui proiect, investitorii au dezvoltat un plan etapizat.

In acest moment mai sunt libere aproximativ 20% din parcele, restul fiind deja vandute datorita unui sistem de vanzare in rate direct de la dezvoltator, fara dovezi de venit din partea cumparatorului, fara dobanda si fara comision.

Un alt avantaj il constituie rata care variaza intre 50 si 200 euro / luna, in functie de valoarea lotului achizitionat si posibilitatea extinderii creditarii pana la 60 de luni.

In functie de asezarea loturilor, preturile acestora variaza intre 6000 si 8500 euro/lot de 500mp.

In paralel cu aceasta etapa a vanzarii terenurilor, dezvoltatorul se ocupa de amenajarea si pietruirea aleilor private de acces.

In etapa finala, cumparatorii sunt asistati in obtinerea autorizatiilor de constructie, in functie de proiectul fiecaruia, cu respectarea stricta a normelor zonale de urbanism. Daca acestia doresc, vor fi asistati si la constructia locuintei.

Cei care isi doresc o locuinta la munte pot alege ansamblul rezidential Stupinii noi.

Cartierul este amplasat la o distanta de 6 km de centrul orasului Brasov in directia Tg-Mures, in cartierul Stupini.

Proiectul cuprinde 51 de loturi de case a cate 750 mp si o zona pentru construirea unui complex multifunctional care va include spatii comerciale, sala de fitness si un original teren de tenis pe acoperis.

Pastrand traditia romaneasca, aceste case sunt construite din caramida tip blocuri ceramic, izolate pe exterior cu polistiren de 5 cm grosime.

Fiecare casa are un sistem de incalzire propriu, cazanele alese fiind din clasa A.

De asemenea, a fost gandit un sistem de alarma pentru fiecare casa in parte.

Investitorii vin in intampinarea clientilor, amenajand o expozitie cu materialele de finisare, astfel fiecare dintre viitorii proprietari isi poate alege aceste produse in functie de gustul propriu.

Accesul la ansamblul rezidential se realizeaza din soseaua nationala pe un drum privat.

Fiecare dintre aceste proprietati poate fi achizitionata la preturi speciale pe perioada celor trei zile in care se desfasoara Targul Imobiliar Project Expo.

Evenimentul se muta intr-o noua locatie, respectiv Sala Palatului, in perioada 5-7 noiembrie.

Job-ul pentru care ești plătit ca-n Occident, în România. Domeniul încă merge „ca uns"
Job-ul pentru care ești plătit ca-n Occident, în România. Domeniul încă merge „ca uns"
Românii încă au bani pentru a cumpăra apartamente, iar investitorii profită din plin. Prețurile au crescut, iar salariile în domeniu sunt pe măsură, mai ales în rândul meseriașilor....
Banca centrală din Ungaria intră pe piața rezidențială din București. Ce planuri are dezvoltatorul în nordul Capitalei
Banca centrală din Ungaria intră pe piața rezidențială din București. Ce planuri are dezvoltatorul în nordul Capitalei
Fondurile băncii centrale a Ungariei ajung, indirect, în proiecte imobiliare din România. După ce administratorul fundațiilor băncii centrale a cumpărat pachetul majoritar al unuia dintre...
#agentii, #ansamblu, #de, #dezvoltatori, #expo, #imobiliar , #imobiliare, #locuinte, #project, #rezidential, #targ, #vacanta , #Rezidential

Curs valutar

1 EUR = 4.9768 RON

-0.0003

1 USD = 4.6386 RON

-0.0149
  1. Criza economică face noi victime în România. Sute de persoane își pierd locurile de muncă
  2. Decizie importantă a ICCJ cu privire la preavizul la concediere. Ce trebuie să știe angajații aflați în această situație
  3. Criză majoră pe piața locurilor de muncă la stat. Procentul infim de tineri care aleg să fie bugetari și problemele care îi îndepărtează de sistem
  4. Situația complexă a salariilor de la 1 iulie. Patronatele cer un prag mai mare pentru facilitățile fiscale pentru a nu scădea unele venituri