Imobilele de lux isi gasesc cu usurinta clienti

Marti, 10 Noiembrie 2009, ora 11:50
1434 citiri
Imobilele de lux isi gasesc cu usurinta clienti

Piata imobiliara de lux nu a suferit prea mult de pe urma crizei economice, datorita faptului ca principalii clienti nu depind de banci pentru creditare.

In cazurile in care acestia au nevoie de credite, le este mult mai usor sa le obtina, potrivit unui comunicat al Luxury International, remis Ziare.com.

"Este o piata care are sansa de a-si reveni mai repede decat celelalte sectoare de real estate.

Asta si pentru ca oferta este foarte redusa, iar numarul solicitantilor este mai mare", a declarat Stefan Nita, directorul agentiei Luxury International.

Potrivit agentiei, in prezent, piata rezidentiala de lux este favorabila cumparatorilor potentiali, interesati de locuintele aflate in stadii avansate de constructie.

In 2010, lucrurile se vor mai linisti si va exista un indicator al preturilor reale de pe piata imobiliara si nu doar statistici in functie de preturile solicitate de proprietari.

"Daca in anul 2009, constructiile rezidentiale sau penthouse-urile au stagnat, anul viitor, situatia va sta diferit, investitorii se vor stabiliza in procesul lor de constructie, iar piata se va redresa", a incheiat Nita. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#imobile, # lux, # clienti , #Rezidential