Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Falcon Corporation va investi in segmentul rezidential de lux din Romania

Falcon Corporation va investi in segmentul rezidential de lux din Romania

Falcon Corporation, subsidiara pentru Europa a companiei de investitii Falcon Group LLC din Miami, va dezvolta in Romania, in partea de nord-est a localitatii Snagov, un complex rezidential ce va include pentru inceput patru vile de lux, pretul fiecareia pornind de la un milion euuro, se arata intr-un comunicat al companiei DTZ Echinox.

Lucrarile vor incepe in luna mai, urmand a fi finalizate la jumatatea lunii decembrie 2007. Complexul de vile reprezinta un nou concept al rezidentialului de lux. Ansamblul de vile va avea 350 mp de terase, piscina, sauna, jacuzzy incorporat in terasa semideschisa, living terasat, seminee pe ambele nivele, 80 la suta suprafete vitrate, parcari la nivel, o casa inaltata pe o insula cu o peisagistica de 1.000 mp.

Stilul extravagant al arhitectilor imbinate cu ideile unui designer de interior renumit, au determinat dezvoltatorii de la Falcon Corporation Romania sa considere Arigato un concept ce va fi asimilat numai elitei.

"Proiectarea vilelor de lux Arigato a reprezentat o reala provocare. Am lucrat sase luni impreuna cu cei de la Falcon pentru a crea un proiect de lux unic pe piata din Romania', spune Cristian Oneata arhitect al Trilitica Grup, arhitectul sef al proiectului Arigato.
' Pentru piata rezidentiala de lux din Bucuresti, proprietatile ce depasesc un million de euro reprezinta un segment semnificativ si vizeaza locatiile de top cu finisaje de calitate superioara. In acest context, proiectul de case Arigato se adreseaza exclusiv segmentului de lux al populatiei. Aflat in vecinatatea lacului si padurii, proiectul in stil japonez creaza ambientul ideal pentru o resedinta sau casa de vacanta de top lux', a afirmat Victoria Linca, consultant senior la DTZ Echinox, agentul exclusiv al proiectului Arigato.


Bloombiz
(Sursa: Rompres)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 955 ori