Deschiderea mall-ului AFI Palace Cotroceni a fost amanata pentru 29 octombrie

Miercuri, 09 Septembrie 2009, ora 15:38
10880 citiri
Deschiderea mall-ului AFI Palace Cotroceni a fost amanata pentru 29 octombrie

Deschiderea centrului comercial AFI Palace Cotroceni, dezvoltat de AFI Europe, a fost amanata pentru data de 29 octombrie, desi initial era programata pentru luna septembrie, a anuntat miercuri dezvoltatorul, potrivit NewsIn.

"In ultima luna si jumatate am semnat peste 30 noi contracte cu retaileri importanti. Brandurile care au ales pe ultima suta de metri sa devina parte a proiectului nostru au facut ca ponderea suprafetei inchiriate sa atinga 95%. Pentru a avea totul foarte bine pus la punct in momentul in care mall-ul isi va primi vizitatorii, incluzand in mod evident si magazinele brandurilor care ni s-au alaturat recent, am decis sa stabilim data deschiderii pentru finele acestei toamne", a declarat managerul Romanian Malls Division si AFI Palace Cotroceni, Israel Visel.

AFI Palace Cotroceni, situat la intersectia dintre Str. Vasile Milea si Bd. Timisoara, are o suprafata totala de 215.000 mp, iar suprafata inchiriabila reprezinta aproximativ 76.000 mp.

Centrul comercial va contine 300 de magazine, 2.500 de locuri de parcare, un hypermarket Real deschis 24/7, 20 de sali de cinema, primul cinematograf 3D din Romania (IMAX ), restaurante, o pista de carting, doua cazinouri si un patinoar de aproximativ de 1.000 de metri patrati, deschis tot timpul anului.

Noul centru comercial va crea peste 5.000 de noi locuri de munca permanente, incepand cu anul acesta, majoritatea acestora fiind furnizate de retaileri.

AFI Cotroceni Park este un proiect care apartine AFI Europe, unul dintre cei mai importanti investitori si dezvoltatori din domeniul imobiliar din Europa Centrala si de Sud-Est, detinand in Cehia, Serbia, Romania, Bulgaria, Germania, Letonia, Polonia si Ungaria proiecte de amploare, cum ar fi centre comerciale si mall-uri, proiecte rezidentiale de lux, cladiri de birouri sau parcuri logistice.

Programat initial pentru deschidere la finele lunii septembrie 2009, AFI Palace Cotroceni reprezinta cea mai mare investitie a companiei din Europa si in acelasi timp cel mai mare shopping mall din Romania.

Investitia totala este estimata la 300 milioane de euro. 

#mall, # deschidere, # branduri, # cotroceni , #Rezidential