Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Cristi Chivu si-a luat penthouse in Stejarii

Cristi Chivu si-a luat penthouse in Stejarii

Cristi Chivu a achizitionat un penthouse in cadrul clubului rezidential Stejarii, primul proiect autohton dedicat unui segment de piata elitist.

"Am luat decizia intr-un moment in care vreau sa dau familiei mele tot

ce-i mai bun mai ales ca aceasta va creste in viitorul foarte apropiat.

Mi-am dorit o locuinta in mijlocul naturii, intr-un proiect

exclusivist" a declarat fotbalistul roman.

Cu o suprafata totala de teren de 99.360 mp si inconjurat de o padure de stejari de 200 de ha, protejata, proiectul reprezinta o valoare de piata a investitiei de 230 milioane de Euro, fiind lansat oficial pe piata in urma cu 2 luni.


Clubul rezidential Stejarii este localizat in nordul capitalei si reprezinta o constructie demarata in toamna anului 2006.

Complexul rezidential de lux integreaza 19 cladiri cu un regim de inaltime de S+P+4E si cu un total de 535 de apartamente cu cate 2 pana la 7 camere.

Apartamentele au suprafete cuprinse intre 108 si 604 mp, incluzand terasele vaste.


Prima faza de dezvoltare a proiectului consta in 286 de apartamente care se vor livra viitorilor rezidenti incepand cu primul trimestru al anului viitor.

Acesta cuprinde 1.230 de locuri de parcare, dintre care 212 sunt supraterane si 1.018 sunt subterane.

Proiectul celor de la Tiriac Imobiliare este primul proiect rezidential care integreaza un club exclusivist cu: 2 piscine, una semi-olimpica acoperita cu posibilitatea de a se transforma in piscina semi-deschisa vara, prevazuta cu vestiare, restaurant de zi si restaurant high cuisine, bar, 3 terenuri de tenis outdoor si 2 indoor, 4 piste de bowling subterane, patinoar, pista de alergare in aer liber in zona padurii de 3 m latime si beauty salon & spa.

Vezi video Stejarii, un club rezidential de peste 230 mil euro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 3843 ori