Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Conarg Real Estate investeste 75 milioane euro in ansamblul rezidential Quadra 2

Conarg Real Estate investeste 75 milioane euro in ansamblul rezidential Quadra 2
Conarg Real Estate investeste 75 milioane euro in ansamnblul rezidential Quadra 2, din zona de vest a Capitalei, a anuntat, directorul general al companie, Romeo Cazanescu. "Complexul cuprinde 850 de apartamente de cite una doua, trei sau patru camere. Predarea in intregime a ansamblului va fi intre 31 iulie si 31 decembrie 2010. Supatfata totala construita este de 61.000 mp, iar valoare de vanzare se ridica la 90 milioane euro", a spus Romeo Cazanescu.


Potrivit datelor companiei Ansamblul Quadra 2 va fi construit pe un teren de 20.495 mp si va consta in patru cladiri. Complexul rezidential va fi structurat pe cate 10 si 12 niveluri cu tot cu parter si subsolul, care vor adaposti locurile de parcare. Quadra 2 va beneficia de 779 de locuri de parcare subterane si 303 de locuri de parcare supraterane.Din cele 850 de apartamente 380 sunt garsoniere, 342, apartamente cu doua camere, 88, apartamente cu trei camere, iar 40, apartamente cu patru camere. Arhitectul Razvan Puchici a precizat ca apartamentrle sunt cu 15% mai mici decat cele din Quadra Place.De asemenea, directorul general al companiei a anuntat ca anul viitor Conarg va demara un proiect imobiliar in Prelungirea Ghencea.Quadra 2 este al treilea proiect rezidential construit de Conarg in Bucuresti dupa Quarda Place si Rasarit de Soare. Primul proiect a fost livrat proprietarilor in totalitate in 2007, iar cel de-al doilea a fost vandut in proprortie de 60%. "Complexul Rasarit de Soare se afla in faza de constructie la etajul cinci", a spus Romeo Cazanescu.Referitor la evolutia pietei imobiliare directorul general al Conarg Real Estate a declarat ca in opinia sa sunt multe persoane care isi pot permite achizitionarea unui apartament dar prefera sa astepte o scadere a pretului acestora. "Nu cred ca un dezvoltator care si-a facut pretul corect va putea sa-l reduca. Aceast lucru este valabil numai pentru apartamentele vechi", a mai spus Romeo Cazanescu.Conform bilantului consolidat oficial, grupul de firme Conarg a inregistrat in 2007 o cifra de afaceri de 67,5 milioane euro si un profit net de 10,6 milioane euro.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1152 ori