Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

China Town ocupa complexul Europa

China Town ocupa complexul Europa

Cartierul chinezesc s-ar putea intinde pe 40 de hectare unde se vor construi blocuri, cladiri de birouri si centre comerciale.

Grupul Niro, detinut de omul de afaceri Nicolae Dumitru, va dezvolta in zona comunei Dobroesti din estul Bucurestiului un cartier chinezesc similar China Town-urilor din metropolele lumii. Proiectul estimat initial a se intinde pe 30 ha ar putea fi extins cu inca 10 ha daca standurile detinute de companie in cadrul complexului Europa (numele generic sub care bucurestenii denumesc standurile de la marginea Bucurestiului, desi denumirea nu apartine grupului de firme Niro) vor fi demolate din toamna.

Proiectul initial China Town contine trei zone distincte: una comerciala, deja realizata, compusa din complexurile Dragonul Rosu, una de afaceri - China Business Center si una rezidentiala - 12 blocuri de locuinte cu 600 de apartamente. Cartierul va beneficia de o gradinita, locuri de parcare, restaurante, hotel, mall, precum si de un spatiu expozitional de 100.000 mp in cadrul China Business Center, unde vor functiona misiuni economice chineze si europene, Camera de Comert bilaterala, precum si mai multe companii din China.

Continuarea in <a href=http://www.cotidianul.ro/index.php?id=12886&art=33455&cHash=27f568898d/ target=_blank>Cotidianul</a>

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1168 ori