Bermo Group investeste peste 70 milioane de euro in proiecte rezidentiale

Miercuri, 01 August 2007, ora 15:34
1175 citiri

Dezvoltatorul imobiliar Bermo Group Arad planuieste extinderea la nivel national prin achizitia unui teren de 10.000 metri patrati in Brasov si crede ca investitiile programate in imobiliare vor depasi 70 milioane euro in urmatorii doi ani, a anuntat miercuri compania.

Investitia din Brasov a companiei aradene se va ridica in final la 8,5 milioane de euro. Finantarea proiectului imobiliar din Brasov va fi asigurata in proportie de 15% din surse proprii si 85% din credite bancare. Bermo Group elaboreaza in prezent planurile tehnice care prevad construirea unor cladiri de apartamente premium, cu o suprafata construita de 19.000 - 20.000 mp.

"Am achizitionat terenul in cursul lunii iulie, alegand sa ne extindem in Brasov deoarece, potrivit studiilor proprii, orasul are un potential de dezvoltare ridicat, iar cererea de locuinte este in crestere. Noul proiect brasovean reprezinta doar o parte din investitiile programate de companie, iar totalul acestora va depasi 70 de milioane euro in urmatorii doi ani in Romania", a declarat directorul de marketing al Bermo Group, Flavius Esnican.

Actionarii Bermo Group au aprobat in cadrul adunarii generale din luna iunie contractarea unui credit de cinci milioane euro pentru finantarea proiectelor imobiliare Bermo Orizont si Bermo Residence I si II garantand cu imobilele ce urmeaza a fi construite.

Bermo Group este o societate comerciala pe actiuni, cu capital integral privat, care activeaza in domeniul imobiliar din anul 2004. Actionarii principali ai Bermo Group SA sunt Imotrust SA, care detine 58,25%, si omul de afaceri Valentin Morar cu 41,74%. Principale produse imobiliare ale Bermo Group sunt ansamblurile de vile Axa 1 si Axa 2, blocurile de apartamente Bermo Rezidence, Bermo Orizont si Bermo Ambient, si ansamblul de birouri si apartamente Bermo Plaza.

<b>Bloombiz</b>

(Sursa: <a href=http://www.newsin.ro/ target=_blank>NewsIn</a>)