Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Alia Inmobiliaria imprumuta 26 mil euro pentru construirea unui complex rezidential

Alia Inmobiliaria imprumuta 26 mil euro pentru construirea unui complex rezidential

Alia Inmobiliaria, divizie a grupului spaniol Alius, va contracta de la Banca HVB Tiriac si Bank Austria Creditanstalt un credit de aproximativ 26 milioane euro pentru construirea unui ansamblu rezidential in Bucuresti, potrivit datelor din Monitorului Oficial.

Alia Inmobiliaria va imprumuta 24 de milioane de euro pentru construirea complexului si va deschide o linie de TVA in valoare de 6,8 milioane lei (doua milioane de euro). Complexul rezidential, denumit "Alia Apartamente", va fi dezvoltat pe bulevardul Maresal Averescu din sectorul 1.

Reprezentantii Alia Inmobiliaria au declarat, recent, ca proiectul care va fi structurat pe trei cladiri va totaliza 130 de apartamente cu doua, trei, patru sau cinci camere si se va intinde pe un teren de 5.000 mp.

Creditul va fi garantat cu soldurile tuturor conturilor curente prezente si viitoare pe care le are in evidentele bancilor, iar pentru accesarea creditului compania spaniola va constitui o ipoteca de rangul intai asupra terenului pe care va fi construit complexul si asupra imobilelor care vor fi dezvoltate.

Alia Inmobiliaria a dezvoltat pina acum proiecte imobiliare in mai multe orase spaniole dar si in Statele Unite ale Americii.

<b>Bloombiz</b>
(Sursa: <a href=http://www.newsin.ro/ target=_blank>NewsIn</a>)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1689 ori