AFI Europe a obtinut un imprumut de 234 milioane euro pentru a costrui un mall in Bucuresti

Miercuri, 13 Februarie 2008, ora 13:10
1107 citiri
AFI Europe a obtinut un imprumut de 234 milioane euro pentru a costrui un mall in Bucuresti

AFI Europe, o subsidiara a conglomeratului israelian Africa Israel Investments, a anuntat miercuri ca a semnat un acord pentru a obtine finantare de la banca Hypo Real Estate Bank, privind construirea unui mall in Bucuresti, informeaza Reuters.Hypo va oferi un imprumut de 234 milioane euro catre AFI, a precizat compania, adaugand ca, la finalizare, mall-ul AFI Palace Bucharest va fi cel mai mare din Romania.

In al doilea stadiu al proiectului, AFI intentioneaza sa construiasca cinci cladiri de birouri.

Compania a precizat ca obtinerea unui astfel de credit intr-o perioada marcata de incertitudini si de ingustarea liniilor de credit dovedeste increderea de care se bucura AFI.

AFI Europe detine proprietati rezidentiale, malluri si hoteluri atat in Romania, Cehia, Bulgaria si Serbia.

Grupul israelian Africa Israel desfasoara operatiuni in domeniile imobiliar, infrastructura, energetic, hotelier si moda. Compania Africa Israel Investments functioneaza din 1934, fiind in prezent listata la bursa din Tel Aviv, cu un capital de circa trei miliarde de dolari.

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.