Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

27 milioane dolari pentru un teren din zona Piatii Obor

27 milioane dolari pentru un teren din zona Piatii Obor

Compania israeliana Atlas Estates Limited cumpara un teren cu o suprafata de 32.000 de metri patrati in Bucuresti, pentru care a platit 70,2 milioane de lei (27 milioane de dolari), informeaza ynetnews.

Atlas Estates Ltd. cumpara in Romania si Slovacia terenuri de 29 milioane dolari, iar, in Plonia, investeste 14 milioane dolari in achizitia unei cladiri de birou in Gdansk.

Terenul de 3,2 hectare din Bucuresti se afla intr-o fosta zona industriala amplasata langa Piata Obor si va fi folosit pentru dezvoltarea unui proiect imobiliar cu spatii rezidentiale si comerciale. Cladirile aflate pe terenul achizitionat vor fi demolate in urmatoarele sase luni pentru a lasa cale libera proiectului.

Compania a mai achizitionat, anul trecut, 80% din drepturile de proprietate asupra unui teren in suprafata de 5,6 hectare in zona de nord a Bucurestiului, contra unei sume de 3,8 milioane de euro. Terenul are un potential de dezvoltare a 200.000 de metri patrati de locuinte.

Activele detinute de Atlas Eastes Limited sunt administrate prin intermediul Atlas Management Company (AMC), o companie formata de RP Capital Partners, Elran (D.D.) Real Estate Limited si RI Limited.

Atlas este listata pe piata alternativa de investitii (AIM) din Londra.

<b>Bloombiz</b>
(Sursa: <a href=http://www.newsin.ro/ target=_blank>NewsIn</a>)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 941 ori