Popoviciu pierde bani

Miercuri, 06 Mai 2009, ora 10:06
1686 citiri
Popoviciu pierde bani

Grupul Parc Hotels, controlat de omul de afaceri Gabriel Popoviciu, care cuprinde hotelurile Ramada Plaza si Ramada Parc din nordul Capitalei, a inregistrat in primul trimestru din acest an o cifra de afaceri de 1,6 milioane de euro, in scadere cu 18% fata de aceeasi perioada a anului anterior. 

"Rata medie de ocupare a camerelor la sfarsitul primului trimestru a fost de 49% pentru Ramada Bucharest Parc si 35% pentru Ramada Plaza Bucharest", a declarat Daniel Ben-Yehuda, managerul Ramada Plaza si al Ramada Parc.

Gabriel Popoviciu, proprietarul celor doua hoteluri din nordul Capitalei, mai detine si hotelul de cinci stele Howard Johnson din Bucuresti, care insa nu a raportat rezultatele aferente primului trimestru. Mai mult chiar, Popoviciu isi va extinde prezenta in industria hoteliera odata cu deschiderea unui Ramada Encore in proiectul Baneasa, cel mai mare proiect imobiliar din Capitala.

Pentru a tempera scaderea gradului de ocupare, reprezentantii celor doua hoteluri din nordul Capitalei au redus pretul la cazare cu pana la 12% pentru Ramada Bucharest Parc si cu pana la 20% pentru Ramada Plaza Bucharest, fata de valorile inregistrate anul trecut.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#hoteluri, #popoviciu, #scadere, #venituri , #Proprietari