Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

IGO va lansa hartile Europei de Est si Vest la CERF 2006

IGO va lansa hartile Europei de Est si Vest la CERF 2006
In perioada 03-07.05.06, compania GPS&More, proprietarul si distribuitorul sistemelor de navigare iGO, va participa la cel mai important targ de IT&C din Romania: CERF 2006.

www.directNews.ro - Topul stirilor zilei


In cadrul CERF va fi lansat un nou sistem de navigare prin GPS, iGO 2006.

Noua versiune pune la dispozitia utilizatorului noi functii, precum: functia de exportare a parcursurilor in format universal (noua versiune permite exportarea pe calculator in format GPX pentru eventualele prelucrari ulterioare ale traseelor salvate), posibilitatea selectarii destinatiei dupa intersectie (in cazul in care utilizatorul nu isi aminteste numarul adresei, cu ajutorul acestei functii noi poate selecta numele strazii cu care se intersecteaza destinatia dorita.), functie de cautare a coordonatelor geografice in functie de latitudine, longitudine, localizarea facandu-se cu exactitate, setari regionale (aceasta functie permite selectarea limbii de afisare a meniurilor si a instructiunilor vocale, fara a reinstala aplicatia); volum dinamic prin care utilizatorul poate determina aplicatia iGO sa creasca volumul gradat in functie de nivelul de zgomot din automobile; sensibilitate la devierea de la traseul planificat (scala de reglaj este de la 1 la 10 , aceasta determinand reactii immediate pentru valori mari sau ignorarea pentru valori mici). Aplicatia iGO 2006 va fi comercializata in 4 pachete: iGO Romania, iGO Eastern Europe, iGO Western Europe, si iGO Europe.

iGO Eastern Europe 2006 include hartile urmatoarelor tari: Bosnia - Herzegovina, Croatia, Cehia, Polonia, Romania, Slovacia, Ungaria, precum si drumurile principale din Slovenia si tarile incluse in iGO Western Europe 2006.

iGO Europe 2006 include hartile urmatoarelor tari:Andora, Austria, Belgia, Bosnia - Herzegovina, Croatia, Cehia, Denmarca, Elvetia, Finlanda, Franta, Germania, Irlanda, Italia, Luxemburg, Marea Britanie, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, Romania, San Marino, Slovacia, Slovenia (doar drumurile principale), Spania, Suedia, Ungaria.

Totodata vor fi introduse noi modele de receptoare GPS si dispozitive hardware.

Bloombiz


Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 808 ori