Golden Tulip deschide al cinci-lea hotel in Romania

Miercuri, 21 Februarie 2007, ora 11:18
1230 citiri

Golden Tulip Hospitality anunta semnarea unui parteneriat franciza, in data de 1 aprilie 2007, pentru Tulip Inn Sunny Hill in Cluj Napoca, potrivit site-ului NewswireToday.

Tulip Inn Sunny Hill este primul hotel, din lantul hotelier Tulip Inn, situat in afara Bucurestiului, mai precis in Cluj Napoca, oras cu o economie in crestere.

Noul hotel Tulip Inn Sunny Hill a fost deschis in decembrie. In viitorul apropiat hotelul se va dezvolta prin construirea a inca 50 de camere (investitie estimata la 3.9 milioane Euro).

Parteneriatul si conferinta de presa au fost tinute la Cluj Napoca, participand personalitati precum: Haike Blaauw, vice-presedintele serviciilor comerciale, Rodica Tusa,
detinatoarea hotelului Tulip Inn Sunny Hill, si Paul Marasoiu, directorul hotelurilor Golden Tulip Hotels, Inns & Resorts din Romania, Bulgaria si Moldova.

Hans Kennedie, presedinte al Golden Tulip Hospitality declara: "Suntem mandrii sa adaugam Tulip Inn Sunny Hill lantului nostru Golden Tulip Hotels, Inns & Resorts. Expansiunea noastra in Europa are rezultate bune, am inaugurat cinci hoteluri in Romania, si in ultimii doi ani am intrat pe piete noi precum Bulgaria si Armenia. Dorim sa mai deschidem hoteluri (francize si sub conducere) in mai multe destinatii."

Proprietara Tulip Inn Sunny Hill, Rodica Tusa a afirmat ca: "Decizia lor de a se afilia lantului hotelier Golden Tulip recunoscut la nivel international este rezultatul unor propuneri de franciza din partea altor lanturi recunoscute la nivel mondial. Am considerat ca oferta Golden Tulip ne garanteaza cea mai buna oferta de investitie si cel mai potrivit concept pentru proprietatea noastra. Privim cu mare incredere spre viitorul brandului Tulip Inn, in timp ce noi intentionam sa extindem hotelul cu alte 50 de camere si facilitati aditionale in viitorul apropiat, acordand aceeasi atentie calitatii, design-ului si gazduirii clientilor."

"Este o mare satisfactie ca ne extindem spre provincie, in Cluj Napoca, orasul cu cea mai mare rata de crestere a nivelului de investitii in acest domeniu. Recentul construit Tulip Inn Sunny Hill, cu design-ul sau redefenit si compatibilitate deplina cu standardele internationale, promite sa devina in curand un spatiu profesionist pe piata locala hoteliera.", a declarat Paul Marasoiu, director pentru Romania si Bulgaria, al Golden Tulip.

Portofoliul Golden Tulip, in Europa de est, consta in 11 hoteluri cu peste 1350 de camere. In Romania, Golden Tulip detine 5 hoteluri, in Republica Ceha 2,iar in Croatia, Bulgaria, Ungaria si Armenia cate un hotel.

Bloombiz