Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Prima Casa, sansa dezvoltatorilor imobiliari

Prima Casa, sansa dezvoltatorilor imobiliari

Doua targuri imobiliare,  tIMOn si Targul National Imobiliar au loc in Capitala, iar dezvoltatorii s-au pregatit cu oferte speciale. Printre acestea se numara plata ratelor de catre dezvoltator, in primul an, discounturi sau consultanta pentru obtinerea unui credit imobiliar.

Printre locuintele care se incadreaza in programul Prima Casa, se afla apartamentele din cadrul complexului Greenfield, din zona Tunari si ansamblul Platinum Vitan Towers. Dezvoltatorul complexului Greenfield ofera un discount de 12% clientilor si le garanteaza acestora returnarea avansului, in cazul in care banca nu le aproba imprumutul. La Greenfield un apartament de doua camere costa 54.500 euro, fara TVA, iar la Platinum Vitan Towers locuintele costa 800 euro/mp.

Oferte care se incadreaza in programul Prima Casa sunt si in ansamblul Militari Residence, unde un apartament cu doa camere costa 44.100 de euro, iar in cartierul Corbeanca, la Antigua Residence, un apartament de doua camere are un pret de 49.900 de euro plus TVA.


Compania imobiliara Adama se ofera sa le plateasca ratele in primul an celor care cumpara o locuinta cu un credit "Prima casa".


"Avem apartamente cu doua camere care se incadreaza in cei 57.000 de euro garantati prin program. La complexul din Titan, in Bucuresti, pretul porneste de la 49.000 de euro plus TVA, in Ploiesti de la 39.000, iar in Bacau de la 44.000 de euro", spune Alina Necula, reprezentant vanzari, pentru Evenimentul Zilei.


Garsonierele costa 33.000 euro in ansamblul Red House, din zona Ghencea sau 39.000 de euro plus TVA in complexul Rasarit de Soare din cartierul Titan.


Cele mai ieftine locuinte de la Targul National Imobiliar sunt in Bulgaria: o garsoniera in apropierea statiunii Sunny Beach costa de la 9.750 de euro.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 2615 ori
Citeste mai multe desprecasa dezvoltatori imobiliari prima