Oferte de case doar cu buletinul

Luni, 20 Iulie 2009, ora 12:55
2095 citiri
Oferte de case doar cu buletinul

Ieri s-a incheiat a treia editie a Targului Imobiliar PROJECT EXPO, primul targ imobiliar dedicat programului “Prima Casa”. Concluzia generala a fost ca oamenii sunt curiosi sa vada cum functioneaza acest program si dornici sa beneficieze de el.

Mii de oameni au trecut pragul acestui targ, astfel incat la sfarsitul celor trei zile s-au inregistrat aproximativ 16.000 de vizite. La ora incheierii targului imobiliar au fost centralizate si datele privind numarul spatiilor locative rezervate. 294 de persoane au dorit sa isi rezerve locuintele alese, unii dintre ei platind chiar un avans considerabil.

Timp de 3 zile, expozantii au reusit sa realizeze un numar de 868 de vizionari ale locuintelor dorite de catre vizitatori. In zilele urmatoare insa urmeaza sa fie stabilite intalnirile dintre vizitatori si expozanti, acestia din urma inregistrand aproximativ 14.500 de contacte ale potentialilor clienti.

Cifrele vorbesc de la sine: duminica de la ora 11.00, cand s-au centralizat primele date de la dezvoltatori si pana la ora 17.00, cand s-a incheiat targul, cifra persoanelor interesate s-a marit de la 400 la 700 numai la un singur expozant, iar cifra rezervarilor a crescut in 4 ore de la 6 persoane interesate la 15.

Cel mai mare succes l-au avut expozantii care ofereau varianta achizitionarii unei locuinte doar cu buletinul. Nu au fost neglijate nici locuintele din provincie, inregistrandu-se un numar mare de rezervari si precontracte si pentru acestea.

Urmatoarea editie a Targului Imobiliar PROJECT EXPO va avea loc in perioada 18-20 septembrie.


(Material publicitar)

 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#targ, # prima, # casa, # program, # , #Prima casa