Imobiliarele nu-si vor reveni pana in 2011

Luni, 18 Ianuarie 2010, ora 11:20
1988 citiri
Imobiliarele nu-si vor reveni pana in 2011

Reformarea programului "Prima Casa", care urmeaza sa favorizeze achizitia de locuinte noi, nu va duce la revigorarea pietei locuintelor vechi si la prabusirea preturilor lor.

Modificarea programului ar putea reprezenta o sansa in plus acordata constructorilor, o sansa care ar putea sfida, insa, legislatia europeana, avertizezaza Consiliul Concurentei si ar putea crea o serie de probleme statului.

O posibila revenire a sectorului imobiliar va avea loc, potrivit adevarul.ro, in 2011. Pasa proasta prin care trece intreg sectorul imobiliar va continua, potrivit analistilor chestionati de adevarul.ro, si in 2010.

Despre programul "Prima Casa", analistii reamintesc faptul ca, potrivit informatiilor publicate deja in presa, cresterea plafonului nu va ajunge la 100.000 de euro, ci se va situa in jurul sumei de 70.000 - 80.000 de euro.

De pe urma cresterii plafonului de garantare nu vor beneficia, spun specialistii, doar locuintele noi, ci si locuintele vechi cu mai multe camere, care nu prezinta niciun fel de risc si care au fost si reabilitate termic, fiind deci apte sa concureze o locuinta recent finalizata.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

"Mafia imobiliara" îi mulțumește lui Nicușor Dan!
"Mafia imobiliara" îi mulțumește lui Nicușor Dan!
Prin natura meseriei am tangenta saptamanal cu cei mai mari dezvoltatori, constructori si investitori in real estate. In ultimele saptamani, avand in vedere conjunctura alegerilor locale, evident...
#imobiliare, #prima, #casa, #real, #estate, #locuinte , #Prima casa