Cu cat a ieftinit "Prima Casa" vilele de langa Bucuresti

Vineri, 07 August 2009, ora 09:23
4065 citiri
Cu cat a ieftinit "Prima Casa" vilele de langa Bucuresti

Programul "Prima Casa" a ieftinit vilele construite in localitati din apropierea Bucurestiului. 

"Fie ca sunt amplaste in Berceni, Popesti Leordeni, Domnesti, Branesti, Sarulesti, Buftea sau oricare alta localitate din acest perimetru, clientii pot gasi o paleta diversificata de vile, cu preturi incepand de la 50.000 euro pentru o casa 'la rosu'", ne asigura consultantii Eurometropola.

In ultimele luni, portofoliul companiei citate s-a imbogatit cu oferte atractive.

In Berceni, in zona Mamina, un duplex poate fi achizitionat la cheie pentru suma de 160.000 euro. Suprafata terenului este de 800 mp, iar suprafata utila este de 300 mp. Vila poate fi vanduta atat integral, cat si separat, fiecare unitate avand propria intrare.

La 16 km de Piata Unirii, in Popesti Leordeni, pot fi achizitionate case individuale cu 50.000 euro varianta "la rosu" si cu 78.000 euro, varianta "la cheie". Casele au o suprafata utila de 170 mp si beneficiaza de un teren de 310 mp.

Pentru cei care prefera linistea oferita de vecinatatea unei paduri si a unui lac, Eurometropola detine in portofoliu case individuale in Branesti, cu suprafete de la 120 mp pana la 180 mp cu preturi incepand de la 50.000 euro pentru o varianta "la rosu" si de 70.000 euro pentru varianta "la cheie".

Acelasi tip de casa este il gasim si in Domnesti - Ciutaci, la preturi cuprinse intre 80 si 85.000 euro pentru vile "la cheie".

"In acest moment compania noastra poate sa ofere clientilor variante adaptate necesitatilor lor. Multiplele tipuri de case existente in proximitatea Bucurestiului, precum si cerera sustinuta pentru aceste unitati locative, ne determina sa credem ca asistam la o educare a publicului consumator, care prefera facilitatile oferite de o casa pe pamant, care poate fi achizitionata la pretul unui apartament", a declarat Adrian Marinescu, manager Eurometropola.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#prima casa, #apartament, #vila, #preturi , #Prima casa