Adama a finalizat o noua etapa de constructie a proiectului Evocasa Viva

Miercuri, 30 Iunie 2010, ora 15:37
1483 citiri
Adama a finalizat o noua etapa de constructie a proiectului Evocasa Viva

Adama a anuntat finalizarea unei noi etape de constructie a proiectului Evocasa Viva din Brasov, in cadrul unei conferinte de presa desfasurata chiar cadrul complexului rezidential.

Ansamblul Evocasa Viva este alcatuit din 5 blocuri, dintre care trei cu doua scari, si cuprinde apartamente de 1, 2 si 3 camere.

In prezent, este finalizat primul bloc cu 10 etaje si doua scari ce insumeaza 148 de apartamente.

Vorbind despre acest proiect, Asher Lax, Director de Marketing si Vanzari la Adama, declara ca a incercat sa le ofere brasovenilor ceva mai mult decat o simpla locuinta.

"In primul rand oferim calitate, locuintele din Evocasa Viva fiind construite conform Sistemului de Standarde Europene. In plus, planul proiecului prevede spatii verzi, alei, design interior modern, parcari, locuri de joaca pentru copii si finisaje interioare moderne. Adaugand la acestea si locatia de exceptie a proiectului, putem spune ca Evocasa Viva intruneste toate atuurile pentru a deveni un reper in piata imobiliara brasoveana".

Pretul proprietatilor din complexul Evocasa Viva incepe de la 43.594 EUR + 5% TVA si pot fi achizitionate atat prin programul Prima Casa cat si prin rate direct la dezvoltator.

Pana in prezent, dintr-un total de 148, au fost vandute aproximativ 50% din apartamentele din cadrul complexului.

 

#adama, #constructie, #evocasa, #finalizare, #viva , #Prima casa