Ce apartamente mai puteti cumpara cu 40.000 de euro

Joi, 08 Martie 2012, ora 08:14
2257 citiri
Ce apartamente mai puteti cumpara cu 40.000 de euro

Pretul apartamentelor a scazut continuu, de la inceputul anului, ajungand, in februarie, la cel mai mic nivel de la inceputul crizei pana in prezent. Prin urmare, pe piata exista inca multe anunturi avantajoase, daca sunteti interesat de achizitia unei locuinte.

In limita a 40.000 de euro, de exemplu, majoritatea ofertelor in marile orase sunt pentru garsoniere, insa puteti gasi si apartamente cu doua camere sau chiar trei.

In zona Victorei din Bucuresti, este pusa in vanzare o garsoniera cu suprafata utila de aproximativ 33 mp, cu un balcon mic cu vedere la Calea Victoriei, o chicineta si o baie. Locuinta se afla intr-o cladire ridicata in 1944, insa este renovata, avand gresie, faianta, parchet, geamuri termopan, rulouri din aluminiu, usa de la intrare de metal si aparat de aer conditionat.

Aproape de statia de metrou Nicolae Grigorescu, in zona policlinicii Titan, puteti cumpara, la 40.000 de euro, o garsoniera cu suprafata utila de 33 mp, renovata, aflata la etajul 3 din 10, intr-un imobil construit inainte de 1990.

Locuinta se vinde complet mobilata si utilata, bucataria fiind deschisa, si este dotata cu contor de gaz, apometre si contor caldura.

Tot in Bucuresti, la intersectia dintre Drumul Taberei si Valea Argesului, este pusa in vanzare o garsoniera ceva mai mare, cu o suprafata utila de 40 mp, aflata la etajul 4 din 10. Blocul este construit in 1986, insa locuinta are schimbate toate instalatiile electrice si sanitare in 2009, cand s-au facut si alte renovari.

La 40.000 de euro gasiti si apartamente cu doua camere, in Capitala, una din acestea fiind in zona Dristor, la cinci minute de mers de statia de metrou. Locuinta este decomandata, are 38 mp utili si are un balcon inchis. Potrivit anuntului publicat pe imobiliare.ro, apartamentul se vinde partial utilat si mobilat.

Desi are doar 42 mp, in zona Gorjului din Militari aveti la dispozitie un apartament cu 3 camere, intr-un bloc din 1978, aflat la etajul 2 din 4. Conform anuntului, apartamentul are gresie, faianta, parchet, instalatii sanitare si electrice schimbate, insa mai pot fi efectuate imbunatatiri. Ca si in cazul de mai sus, proprietarul vinde locuinta partial mobilata si utilata.

In provincie, apartamentele cu doua camere la pretul de 40.000 de euro nu sunt deloc o raritate. De exemplu, in Timisoara, in zona Girocului, este disponibil un apartament de 2 camere, cu 55 mp utili, semidecomandat.

Citeste mai multe despre Ce apartamente mai puteti cumpara cu 40.000 de euro pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#preturi apartamente Bucuresti, #preturi apartamente timisoara, #piata imobiliara, #oferte vanzare apartamente , #Preturi apartamente