Aveti 50.000 de euro? Iata ce locuinta va puteti cumpara in Bucuresti

Miercuri, 19 Octombrie 2011, ora 13:42
1767 citiri
Aveti 50.000 de euro? Iata ce locuinta va puteti cumpara in Bucuresti

Faptul ca aveti doar 50.000 de euro disponibili pentru achizitia unei locuinte in Bucuresti nu trebuie sa va descurajeze: nu veti fi nevoiti sa faceti compromis nici in privinta numarului de camere, nici a zonei.

Astfel, puteti cumpara orice, de la garsoniere la apartamente cu 4 camere, atat in zonele marginase ale Capitalei, cat si in centru.

In zona Prelungirea Ghencea, 50.000 de euro sunt de ajuns pentru a va cumpara un apartament cu doua camere intr-un bloc din 1972, de 50 de metri patrati, semidecomandat, aflat la etajul 4 din 10.

Potrivit anunutului de pe site-ul imobiliare.ro, apartamentul necesita imbunatatiri si este pus in vanzare impreuna cu mobilierul de tip clasic.

Daca sunteti interesati de o zona centrala, trebuie sa va multumiti cu o suprafata mai mica. In apropiere de Piata Victoriei, puteti cumpara un apartament de 2 camere, decomandat. Locuinta este insa renovata, dotata cu aer conditionat si acces la Internet prin fibra optica.

Apartamentul este deja dotat cu ferestre de tip PVC, gresie, parchet, are usa de la intrare din metal, dispunand si de apometre si contoare de caldura.

Citeste mai multe despre Aveti 50.000 de euro? Iata ce locuinta va puteti cumpara in Bucuresti pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#preturi apartamente, #vanzari apartamente, #apartamente bucuresti, #garsoniera Bucuresti pret , #Preturi apartamente