Adama a finalizat prima faza de constructie la Evocasa Orizont

Joi, 24 Iunie 2010, ora 14:04
3279 citiri
Adama a finalizat prima faza de constructie la Evocasa Orizont

Dezvoltatorul imobiliar Adama a finalizat prima faza de constructie a proiectului rezidential Evocasa Orizont din Ploiesti, o investitie in valoare de 13.500.000 euro, au anuntat joi reprezentantii companiei, informeaza NewsIn.

Ansamblul rezidential Evocasa Orizont este format din 38 de vile (duplex) si 118 apartamente dispuse in 4 blocuri (doua dintre ele avand doua scari), cu regim de inaltime P + 4. Vilele au parcare privata si gradina proprie.

Preturile apartamentelor din Evocasa Orizont incep de la 58.900 euro + TVA 5%, acestea putand fi achizitionate prin programul Prima Casa, credit ipotecar sau Rent & Buy, varianta oferita direct de dezvoltator.

Adama activeaza in Romania, Moldova, Ucraina si Turcia.

Compania dezvolta in prezent peste 45 de proiecte rezidentiale si comerciale, insumand milioane de metri patrati de constructii, in diferite stadii de planificare si executie.

Adama a finalizat in 2008 Evocasa Titanium in zona Titan din Bucuresti, in 2009 prima faza a proiectului Evocasa Completa din Bacau, in februarie 2010 a terminat prima cladire Evocasa Armonia si in luna aprilie a inaugurat proiectul Evocasa Selecta din Bucuresti.

#adama, #constructie, #evocasa, #finalizare, #orizont , #Preturi apartamente