GTC si MediaCity, prezenti la Targul National Imobiliar

Marti, 30 Martie 2010, ora 09:41
1746 citiri
GTC si MediaCity, prezenti la Targul National Imobiliar

Expertul in constructii de apartamente - GTC Group- si compania de consultanta de achizitie si intermedieri imobiliare – MediaCity – si-au dat intalnire cu publicul avizat in cadrul editiei de primavara a Targului National Imobiliar (TNI) din perioada 13-16 MAI 2010 la Palatul Parlamentului.

Cu o experienta de peste 12 ani in dezvoltarea de proiecte imobiliare, Globe Trade Center iti propune sa elimini cenusiul din viata ta si sa traiesti LA VIE EN ROSE!

In afara de armonia si parfumul gradinilor de trandafiri, GTC iti ofera siguranta si confort chiar in inima orasului – in Ansamblul Rezidential Rose Garden !

Shimon Galon, directorul GTC Romania, precizeaza ca “Rose Garden este dezvoltat de doi parteneri puternici: GTC - care are are o experienta regionala ca dezvoltator de proiecte imobiliare, atit de birouri, cit si residentiale si de retail, in 9 tari din Europa Centrala si de Est, avand un portofoliu de peste 4000 de apartamente, si Deutsche Bank – partener strategic cu care GTC a cladit o relatie de peste 10 ani.

Valoarea proiectului Rose Garden, de aproximativ 80 milioane euro, este o dovada a intentiilor companiei de a investi pe termen lung in piata imobiliara din Romania”.

Andreea Hamza, coordonatorul echipei de vanzari a Colliers International, atrage atentia asupra faptului ca “Rose Garden face o oferta extrem de avantajoasa si diferita de celelalte existente pe piata”.

Consultantul mentioneaza ca sunt foarte atractive spatiile de depozitare generoase, locurile de parcare suficiente sunt oferite la un pret mult sub nivelul pietei iar mobilierul de baie si bucatarie sunt incluse in pretul apartamentului.

Compania de consultanta imobiliara, MediaCity, s-a alaturat evenimentului definitoriu din piata imobiliara – TNI – in calitate de Partener.

Andrei Sandu, General Manager MediaCity  afirma ca „exista semne pozitive pe piata de profil, ce momentan este caracterizata drept una de presiune.

In astfel de perioade se observa stabilitatea unei companii, profesionalismul in management si puterea brandului. Aceste aspecte sunt reconfirmate prin participarea in cadrul celui mai mare eveniment de real estate ce te aduce fata in fata cu toata oferta imobiliara si cu publicul avizat din domeniu.”

Material publicitar

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#city, #gtc, #media, #tni , #Oferte imobiliare