Ce preferi, apartament cu trei camere sau casa? Vezi care sunt preturile

Miercuri, 13 Iunie 2012, ora 19:09
3084 citiri
Ce preferi, apartament cu trei camere sau casa? Vezi care sunt preturile

Apartamentele cu trei camere sunt preferate caselor, in special, datorita pretului, bugetul alocat unei astfel de achizitii fiind situat in jurul valorii de 100.000 de euro.

In schimb, pentru o casa in cartiere precum Pipera sau Baneasa, clientul trebuie sa scoata din buzunar si 400.000 de euro.

Segmentul rezidential al pietei imobiliare s-a axat in perioada aprilie-mai pe apartamentele de trei camere, se arata intr-un studiu Regatta.

Clientii care isi cauta un apartament in alte orase decat Bucuresti trebuie sa stie ca preturile pentru casele cu trei camere difera semnificativ de la un oras la altul, potrivit imobiliare.ro.

Orasul unde se gasesc cele mai ieftine apartamente cu trei camere este Iasi, pretul mediu cerut de dezvoltatorii din Moldova fiind de 64.047 de euro pentru o unitate noua.

La polul opus sunt Brasovul si Constanta unde pretul mediu pentru un apartament cu trei camere este cuprins intre 85.453 si 86.787 de euro.

Bucurestiul isi pastreaza statutul de cel mai scump oras din Romania in ciuda fluctuatiilor care au avut loc pe piata imobiliara in ultimii ani. Aici, pretul mediu pentru un apartament de trei camere intr-un imobil nou depaseste 123.000 de euro, aproape dublu fata de Iasi sau Cluj.

De cealalta parte, persoanele care opteaza pentru case sau, vile aleg zone ca Pipera sau cartiere din sectorul 1 al Capitalei. Bugetul alocat de catre acestia pentru astfel de imobile se situeaza in jurul valorii de 400.000 si 600.000 de euro.

In restul zonelor, suma maxima pe care cumparatorii sunt dispusi sa o cheltuiasca pe o locuinta este de 350.000 de euro, media bugetului alocat de bucuresteni pentru o casa fiind de 200.000 de euro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#imobiliare pret apartamente, #pret apartamente doua camere, #pret case Bucuresti, #pret case Romania , #Oferte imobiliare