Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Millennium Bank percepe comisioane de 0,5% la creditele cu ipoteca pana pe 30 noiembrie

Millennium Bank percepe comisioane de 0,5% la creditele cu ipoteca pana pe 30 noiembrie
Millennium Bank percepe un comision de acordare de 0,5% la contractarea unui credit de nevoi personale cu ipoteca de cel mult 150.000 euro sau a unui credit ipotecar de maximum 500.000 euro, oferta promotionala fiind derulata intre 15 septembrie si 30 noiembrie.Pe durata campaniei, comisionul de acordare este de 0,5%, ceea ce reprezinta o reducere de pana la 75% fata de comisionul standard.


Pentru creditul de nevoi personale cu ipoteca nu este necesara justificarea destinatiei creditului, iar valoarea maxima ce se poate acorda este de 150.000 euro sau echivalent in lei, franci elvetieni sau dolari, perioada maxima de creditare fiind de 30 ani. Garantia creditului poate fi proprietatea imprumutatului sau a unei alte persoane.Creditul ipotecar este destinat finantarii investitiilor imobiliare - pentru achizitie, extindere sau construire - si poate fi acordat pe o perioada de pana la 40 de ani. Suma maxima ce poate fi obtinuta este de 500.000 euro sau echivalentul in lei, franci elvetieni sau dolari. In cazul creditelor destinate constructiei de locuinte, avansul este de 0%, iar perioada de gratie este de 24 de luni.Dobanda perceputa imprumutatului este fixa timp de sase luni pentru ambele produse, ulterior aceasta variind in functie de indicii Robor, Euribor si Libor la sase luni, la care se adauga o marja a bancii.Dobanda anuala efectiva (DAE) pentru un credit ipotecar sau de nevoi personale cu ipoteca in valoare de 50.000 euro, acordat pe 30 de ani, este de 10,32%. DAE pentru un credit de 50.000 dolari, tot pe 30 de ani, este de 8,08%, in timp ce DAE pentru 50.000 franci elvetieni este de 7,79%, iar pentru 50.000 lei - de 19,06%, potrivit calculelor bancii.Millennium Bank accepta venituri din mai multe surse, precum salarii, bonusuri si comisioane, ore suplimentare, venituri obtinute din consilii de administratie si cenzori, drepturi de autor, chirii, dividende, pensii, venituri din activitati independente, diurne, venituri din strainatate. In plus, pentru obtinerea unui credit se pot cumula pana la trei venituri lunare obtinute de persoanele din familie.Clientii care contracteaza astfel de produse isi pot face o asigurare de viata gratuit la Millennium Bank.Millennium Bank, subsidiara celui mai mare grup privat din Portugalia, Millennium bcp, si-a inceput activitatea pe piata romaneasca in octombrie 2007, prin deschiderea simultana a 39 de sucursale, in Bucuresti si in opt orase din tara. In prezent, Millennium Bank are 42 de unitati pe teritoriul Romaniei, dintre care 11 centre financiare (Financial Centers), 30 centre de creditare (Credit Centers) si o sucursala de Private Banking. Banca intentioneaza sa isi mareasca pana la 100 numarul de sucursale, pana la sfarsitul anului 2009.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1397 ori