Videomax - crestere de 600% fata de 2003

Miercuri, 15 Septembrie 2004, ora 15:23
1239 citiri

A"La sfarsitul anului 2004 Videomax va ajunge la o cifra de afaceri de 160.000 de euro, in crestere cu 600% fata de cea inregistrata in anul 2003A", spune Vlad Stan, director general Videomax.Videomax, singurul serviciu de inchiriere prin Internet de DVD-uri, jocuri PS2 si casete VHS din Romania, a inregistrat in primele sase luni ale anului 2004 o cifra de afaceri de 60.000 euro.

La sfarsitul anului 2003 serviciul Videomax avea in medie 1.000 comenzi lunar. In primele opt luni ale anului 2004 media lunara de comenzi de la Videomax a crescut de sase ori. In acest moment Videomax are o cota de circa 40% din piata bucuresteana de inchirieri de filme pe DVD, in ultimul an dezvoltand inclusiv un sistem prin care orice client de pe teritoriul Romaniei poate inchiria filme de pe site-ul Videomax.ro

Videomax are la inchiriere peste 1.200 de titluri de film. A"Cea mai mare parte a clientilor prefera sa inchirieze filme pe suport DVD. Desi in Romania exista un mare numar de posesori de aparate video VHS, doar 10% din comenzi solicita filme pe un astfel de support. Din 2004 am inceput sa inchiriem console si jocuri Playstation. In acest moment numarul celor care solicita aceste produse este in crestere, depasind cererea de casete VHSA", explica Vlad Stan.

Una dintre explicatiile cresterii numarului de clienti si de comenzi a Videomax este data si implementarea programelor de fidelizare si de sistemul de bonusare. In luna septembrie Videomax a lansat inca doua abonamente, astfel incat clientii Videomax pot comanda filme pe care le pot retine pe perioada abonamentului, fara a mai plati nici un fel de taxe sau penalitati. In functie de tipul abonamentului clientii Videomax pot vedea lunar 6, 12, 16 sau un numar nelimitat de filme.

Videomax.ro este singurul serviciu de inchirieri filme pe DVD, jocuri PS2 si casete VHS, cu livrare la domiciliu din Romania. Clientii Videomax pot inchiria cu pret Spot sau pot alege unul din cele cinci abonamente pre-platite. Videomax efectueaza livrarile prin curieri proprii in Bucuresti si national prin Fun Curier. Videomax nu percepe nici un fel de taxa pentru transportul filmelor, iar cei care folosesc abonamentele nu platesc nici un fel de alte taxe sau penalitati. Pentru mai multe informatii vizitati www.videomax.ro