Piata spatiilor logistice da semne de revenire

Marti, 30 Martie 2010, ora 12:23
2004 citiri
Piata spatiilor logistice da semne de revenire

Compania Golden Foods, prezenta in industria snacksurilor, a inchiriat 6.000 mp in Millenium Logistic Park, fiind primul chirias al proiectului industrial aflat in curs de dezvoltare in sudul capitalei, in zona Popesti-Leordeni, relateaza NewsIn.

Colliers International, care a intermediat tranzactia de inchiriere, precizeaza intr-un comunicat ca, intr-o piata in care nu s-au mai vazut pre-inchirieri inca din 2008, tranzactia poate marca sfarsitul unei lungi perioade guvernate de nesiguranta si scepticism.

"Companiile au inceput sa fie mai interesate de spatii logistice, de aceea estimam o dublare a volumului tranzactiilor in trimestrul I 2010 fata de primul trimestru din 2009.

La sfarsitul primului trimestru vom asista la o crestere a ratei de neocupare pana la 14% sau cu 2 puncte procentuale mai mult decat nivelul atins in decembrie 2009", a declarat Viorel Opait, Manager al Diviziei Industriale din cadrul Colliers International.

Centrul logistic este dezvoltat pe o suprafata de 56,5 Ha, in joint-venture, de catre MLP Group din Polonia si Bluehouse din Grecia.

Prima faza a parcului va oferi 12.000 mp de spatii moderne, de clasa A, ce pot gazdui activitati de depozitare, logistica, distributie si productie, incepand cu iulie 2010. 

#piata, # spatii, # logistice , #Inchirieri