Numarul locuintelor scoase la inchiriere in Capitala a scazut cu 22%

Luni, 09 Noiembrie 2009, ora 12:15
1837 citiri
Numarul locuintelor scoase la inchiriere in Capitala a scazut cu 22%

Numarul de oferte nou aparute pe piata din Capitala pe segmentul de inchirieri locuinte s-a redus in octombrie 2009 cu 22% fata de luna precedenta, la 2.850 de apartamente, dintre care aproape jumatate garsoniere, potrivit unui raport realizat de AnunturiParticulari.ro, informeaza NewsIn.

"In ceea ce priveste numarul de oferte nou aparute pe piata, acestea s-au redus cu 22% fata de luna precedenta. In luna octombrie au fost scoase pentru inchiriere 2.850 de apartamente, dintre care aproape jumatate au fost reprezentate de garsoniere. Numarul acestora a fost de 1.220, in scadere cu 23% fata de luna septembrie. Cu acelasi procent s-au redus si ofertele nou aparute in randul apartamentelor de 2 camere, ce s-au regasit pe piata intr-un numar de 860 de unitati", potrivit sursei citate mai sus.

Si oferta de apartamente cu 3 camere s-a redus cu 17%, pe piata fiind scoase 617 unitati in octombrie. De asemenea, numarul apartamentelor de 4 camere nou aparute a fost de 150, in reducere cu 19 procente fata de septembrie.

"Comparand numarul ofertelor scoase pe piata in octombrie cu cele aparute in lunile precedente, se observa ca aceasta reducere este doar aparenta. Scaderea numarului de oferte a fost generata de faptul ca in septembrie au fost scoase pe piata un numar foarte mare de apartamente. In realitate putem vorbi doar de o scadere pe termen scurt, pentru ca numarul apartamentelor scoase la inchiriat in luna octombrie se situeaza la un nivel apropiat de cel din lunile anterioare", se mai arata in raport.

 

 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#locuinte, # inchirieri, # capitala, # preturi , #Inchirieri