Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

European Future Group investeste in proiectului Nord East Logistic Park

European Future Group investeste in proiectului Nord East Logistic Park

Dezvoltatorul imobiliar European Future Group va aloca in total 50 milioane de euro pentru proiectul Nord East Logistic Park din Capitala, prima faza a centrului logistic fiind finalizata deja in al doilea trimestru al acestui an, conform reprezentantiilor companiei Regatta. Prima faza a proiectului Nord East Logistic Park, construit pe o suprafata totala de 207.000 mp pe segmentul nord estic al soselei de centura a Bucurestiului, a fost finalizata si este partial inchiriata unor companii romanesti si internationale, potrivit reprezentantilor companiei.


"Din prima faza, circa 16.100 mp sunt destinati depozitarii si 1.600 mp pentru birouri si anexe. Dintre acestia, suprafata disponibila momentan spre inchiriere atinge aproximativ 6.000 mp impartiti in doua module a 3.000 mp fiecare", a declarat Marius Adam, real estate broker al departametului industrial al companiei Regatta.


Acesta a mai declarat ca segmentul industrial se afla in plin proces de dezvoltare, fiind deschis numeroaselor solicitari pentru spatii logistice pe teritoriul Romaniei. "In prezent oferta de spatii logistice este in continua crestere, iar in zona capitalei, majoritatea parcurilor logistice au spatiile deja ocupate de chiriasi. Pe de alta parte, numeroase suprafete in noile parcuri logistice sunt in proces de constructie, iar termenul de finalizare la care acestea vor fi disponibile spre inchiriere este preconizat cel mai devreme spre sfarsitul acestui an, primele doua trimestre ale anului viitor sau chiar mai tarziu", a adaugat reprezentantul Regatta.


Potrivit dezvoltatorului, investitia se ridica la aproximativ 50 milioane de euro, iar procesul de constructie al parcului industrial este prevazut a se incheia la finalul celor patru etape structurate initial si care vor insuma in jur de 95.000 mp construiti, cu dotari specifice spatiiilor logistice de clasa A.


Proiectul NordEst Logistic Park este dezvoltat de European Future Group si detinut in majoritate de fondul de investitii austriac Immoeast.


European Future Group este o companie de dezvoltare imobiliara axata pe valorificarea unor oportunitati in tari din regiunea Marii Negre. Operatiunile companie sunt coordonate din Viena, Bucuresti, Chisinau, Kiev si Istanbul. European Future Group a investit pana acum peste 250 milioane euro in pietele pe care opereaza si are in dezvoltare proiecte care insumeaza peste 400.000 mp de spatii de birouri, comerciale si rezidentiale.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 2167 ori