Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Cefin Logistics Park la Arad

Cefin Logistics Park la Arad

Cefin Real Estate Asset Management a inaugurat la Arad un parc logstic de 94.000 mp. Parcul este situat in partea de sud a ora?ului, avand acces la viitoarea autostrad? - al IV-lea Coridor European.

Proiectul in valoare de 28 de milioane de euro ofera un centru de logistica si distributie si servicii de property management. Suprafata construita este de 44.000 mp, parcul beneficiind si de o  parcare pentru camioane si autoturisme.

Cefin are in plan sa construiasca si o cladire multifunctionala de 4.000 mp.

"Am ales Aradul pentru dezvoltarea acestui nou parc logistic pentru ca este al doilea mare oras din vestul Romaniei dupa Timisoara. Are o pozitie geografica strategica, fiind situat la 17 Km de granita cu Ungaria si are un potential economic ridicat, sustinut de o infrastructura foarte dezvoltata din punct de vedere al cailor de acces. In acelasi timp, odata cu deschiderea punctelor de lucru in Centrul Logistic de la Arad vor fi disponibile peste 500 de noi locuri de munca." a declarat Geo Margescu, General Manager Cefin Real Estate Asset Management, dezvoltatorul acestui proiect.


Grupul Europolis, investitorul CLP Arad, se ocupa administrarea de investitii in Europa Centrala si de Est, avand deja un portofoliu diversificat de proprietati. Compania se afla acum printre primii trei investitori in domeniul spatiilor logistice. Agentul exclusiv de inchiriere a proiectului CLP Arad este compania DTZ Echinox.


Cefin Real Estate Asset Management (CREAM) s-a desprins din Cefin Real Estate Romania in 2007 pentru gestionarea portofoliului de proiecte de dezvoltare imobiliar? reziden?iale, industriale ?i multifunc?ionale.

Un articol de Gabriela Garjoaba 

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 2939 ori