Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Cate milioane de euro va plati Electronic Arts pentru birourile din AFI Park

Cate milioane de euro va plati Electronic Arts pentru birourile din AFI Park


AFI Europe a inchiriat producatorului de jocuri video Electronic Arts 11.700 metri patrati din a doua cladire din complexul de birouri AFI Park, respectiv 95% din imobil, valoarea contractului, incheiat pe o perioada de sapte ani, fiind de 2,1 milioane de euro pe an, a anuntat dezvoltatorul.

Contractul poate fi prelungit pe o perioda de trei ani, potrivit unui comunicat al AFI Europe. Aceasta reprezinta cea mai mare tranzactie cu spatii de birouri din acest an.

AFI Park va cuprinde cinci cladiri de birouri, pana in prezent fiind finalizata primul imobil, inchiriat integral. A doua cladire, de 12.200 metri patrati, va fi finalizata in al doilea trimestru din 2014. Cele cinci cladiri vor avea un total de 70.000 metri patrati de spatiu inchiriabil.

Complexul este construit langa centrul comercial AFI Palace Cotroceni, de pe Bulevardul Vasile Milea.

AFI Europe, membru al AFI Group, este activ in dezvoltarea de proiecte si investitii in Europa Centrala si de Est din 1997. Compania dezvolta si administreaza in prezent proiecte imobiliare in Romania, Cehia, Serbia, Polonia, Bulgaria, Germania si Letonia. AFI Europe este activ in Romania din anul 2005.

In Romania, compania a dezvoltat si centrul comercial AFI Ploiesti si detine mai multe terenuri in Bucuresti si Arad pentru alte investitii imobiliare.

Electronic Arts este o companie americana, fiind unul dintre cei mai mare producator de jocuri video din lume.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Mediafax
Articol citit de 2188 ori