Super oferta: garsoniera la 35.000 de euro

Marti, 17 Martie 2009, ora 11:21
2868 citiri
Super oferta: garsoniera la 35.000 de euro

Datorita succesului de care s-a bucurat prima editie a targului PROJECT EXPO: Imobiliare, organizatorii au hotarat sa realizeze a doua editie a acestui targ imobiliar mai devreme de data stabilita initial. Targul va avea loc in perioada 29-31 mai, Palatul Copiilor fiind pentru a doua oara gazda evenimentului.

La targul din perioada 6-8 martie preturile unei garsoniere au fost in jur de 35 000 euro, iar un apartament cu 3 camere a costat aproximativ 70 000 euro. A existat si varianta achizitionarii unei case ce costa 15 000 euro. Preturile estimative ale vilelor se situau in jurul cifrei de 100 000 euro.
    
De asemenea si Programul “Case pentru tineri” va continua in cadrul acestui eveniment, Primaria Sectorului 4 hotarandu-se sa ofere o mana de ajutor tinerilor ce nu poseda o proprietate personala si isi doresc o locuinta, dar nu au venituri suficiente. Reprezentantii primariei si organizatorii evenimentului isi vor asuma responsabilitatea promovarii si informarii tinerilor despre existenta acestor facilitati.
    
Dezvoltatorii la randul lor vor avea solutii reale de sprijinire a acestui program, fie prin reduceri substantiale de preturi, fie prin oferirea unor facilitati privind modurile de plata: rate fixe, fara dobanda direct de la dezvoltator, inchirierea spatiilor abia construite, chiriasii avand ulterior posibilitatea sa cumpere locuinta atunci cand vor avea bani, iar chiria platita se transforma in avans pentru casa.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#garsoniera, #imobiliar , #oferta, #targ , #Garsoniere