Hagi si-a dizolvat si lichidat firma de imobiliare

Vineri, 26 Noiembrie 2010, ora 16:54
2044 citiri
Hagi si-a dizolvat si lichidat firma de imobiliare

Fostul fotbalistul si antrenorul roman Gheorghe Hagi, impreuna cu sotia acestuia Marilena Hagi, au dispus, la inceptul lunii noiembrie, dizolvarea firmei S.C. GM Imobiliare SRL, pe care o detin in calitate de asociati.

Dizolvarea si lichidarea firmei se vor face simultan, iar dupa plata creditorilor capitalul social si restul de active sa fie transmis in patrimoniul celor doi asociati. Societatea nu are datorii catre stat si terti, potrivit datelor din Monitorul Oficial, citate de Money.ro.

S.C. GM Imobiliare SRL a fost infiintata in 2007 avand ca obiect de activitate cumpararea si vanzarea de bunuri imobiliare proprii si a avut venituri totale de 9 lei, o pierdere neta de 39.609 lei si datorii in valoare de 1,55 milioane de lei.

In 2008 firma si-a schimbat domeniul de activitate in inchiriere si leasing cu masini si echipamente de birou, inclusiv calculatoare. In anul respectiv firma a realizat venituri totale in valore de 1,62 milioane de lei, un profit net de 96.415 lei si un total al datoriilor de 317.508 lei.

Anul trecut firma s-a intors la acelasi domeniu de activitate ca si in primul an de functionare, realizand venituri de 20 de lei si inregistrand o pierdere neta de 4.941 lei si datorii de 7.819 lei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#hagi, #firma, #imobiliare, #dizolvare , #Firme imobiliare