Vosganian vede economatele ca pe un elogiu adus comunismului

Vineri, 29 Iulie 2011, ora 11:22
1396 citiri
Vosganian vede economatele ca pe un elogiu adus comunismului

In opinia vicepresedintelui PNL, Varujan Vosganian, economatele nu sunt decat un elogiu adus comunismului si nu ar face decat sa reinvie comunismul. In plus, economatele presupun refacerea unei retele de stat, inclusiv a faimoaselor I.C.R.A., depozitele de produse alimentare, mai spune politicianul, intr-o postare pe blogul personal.

"Economatele ar presupune refacerea unei retele de stat, inclusiv a faimoaselor I.C.R.A., depozitele de produse alimentare. Ar presupune alcatuirea unei retele de angrosisti privilegiati (asta ar fi interesant, nu-i asa?) si subventii de la stat.

Pentru ca o tejghea de la care sa se vanda la pretul de productie, fara sa vii cu bani de-acasa, pentru salariul vanzatorului, chiria sediului ori pentru ambalarea si pastrarea produselor, nu s-a pomenit nici in Utopia lui Thomas Morus, darmite in Utopia neagra a pedismului de azi", spune Vosganian, intr-o postare pe blogul personal, intitulata "Economatele, ca elogiu adus comunismului".

Vosganian ii acuza pe actualii guvernanti, ce au "cravata rosie pe gulerele sufletului", ca reinviu, prin diverse decizii, practicile si mentalitatile comunismului.

"Ceea ce ma ingrijoreaza insa e, cum spuneam, cravata rosie care flutura pe gulerele sufletului, mentalitatile comuniste care revin in forta. In anii 2000, analizele sociologice aratau ca, daca se facea un referendum cu privire la reintoarcerea la comunism, majoritatea romanilor ar fi zis da. Acum nici nu mai e nevoie de referendum", mai spune Vosganian.

#vosganian, #economate vosganian , #Chirie