Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Chiriile au intrat la apa. Cat mai cer proprietarii

Chiriile au intrat la apa. Cat mai cer proprietarii


In luna iunie a acestui an, proprietarii au solicitat chirii mai mici cu 7% fata de luna precedenta pentru apartamentele cu 4 camere. In cazul chiriilor pentru locuintele cu 2 si 3 camere, acestea au fost ajustate in ultima luna cu 2%, respectiv 4%. Chiriile medii pentru garsoniere au ramas acelasi ca si in urma cu un an.

In luna iunie a acestui an, pe piata chiriilor s-au inregistrat 2.642 de oferte noi, ceea ce reprezinta o crestere de 10,4% fata de aceeasi perioada din 2012. Asadar, luna trecuta cele mai multe oferte noi au venit din partea proprietarilor de apartamente cu 2 camere - 1.094 de oferte.

Tot in luna iunie circa 951 de bucuresteni si-au dat spre inchiriere garsonierele. In cazul locuintelor cu 3 camere, numarul ofertelor noi a fost de 499. In timp ce pe segmentul apartamentelor cu 4 camere, numarul ofertelor a fost decat de 98 de unitati, potrivit raportului lunar de monitorizare realizat de Anunturiparticulari.ro.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 2167 ori