Chirie "de lux" pe Calea Victoriei: 70 euro/mp

Miercuri, 23 Septembrie 2009, ora 11:46
2021 citiri
Chirie "de lux" pe Calea Victoriei: 70 euro/mp

Magazinele de pe Calea Victoriei din Bucuresti platesc anul acesta chiria injumatatita, fata de 2008, pana la 70 de euro/mp/luna.

Chiria medie a spatiilor comerciale de pe "artera de lux" a Capitalei, care a scazut cu pana la 48%, a inregistrat astfel cel mai puternic regres din Europa. Nivelul chiriei de pe Calea Victoriei din 2008, era de aproximativ 135 de euro/mp/luna, potrivit ultimelor date disponibile din piata, scrie Ziarul Financiar.

In ultimele luni, mai multi retaileri au tras obloanele, din cauza scaderii vanzarilor, in conditiile in care majoritatea magazinelor de imbracaminte din centru nu erau profitabile nici inainte de criza. 

Cea mai scumpa artera din lume, Fifth Avenue din New York, a inregistrat anul acesta o scadere de 8,1% a chiriilor, pana la 966 euro/mp/luna, reiese dintr-un studiu al companiei de consultanta imobiliara britanica Cushman & Wakefield.

Măsuri Guvernului împotriva crizei energetice. Ce se va întâmpla cu facturile românilor la curent
Măsuri Guvernului împotriva crizei energetice. Ce se va întâmpla cu facturile românilor la curent
Comandamentul pentru Energie reunit, vineri, 19 iulie, în şedinţă din cauza situaţiei generate de caniculă a luat mai multe decizii pentru perioada următoare, transmite Executivul. Astfel,...
#chirii, #criza, #preturi, #retaileri , #Chirie

Curs valutar

1 EUR = 4.9709 RON

0.0017

1 USD = 4.5670 RON

0.0202
  1. Cei mai norocoși angajați de la stat. Au salarii de 2.500 de euro pe lună
  2. De ce aproape jumătate dintre femeile din România se pot aștepta la cele mai mici pensii