Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Chiria spatiilor de birouri din Capitala, 21 de euro/mp

Chiria spatiilor de birouri din Capitala, 21 de euro/mp

Angajatii din Bucuresti beneficiaza, in medie, de un spatiu office de 11 metri patrati, precizeaza un studiu al firmei de consultanta imobiliara DTZ Echinox. Angajatorii platesc lunar 25 euro pe metrul patrat, dintre care 21 euro reprezinta chiria, iar restul de 4 euro sunt costuri de administrare.

Potrivit aceluiasi studiu preluat de Ziarul Financiar, costul anual cu birourile pentru un angajat roman este, in medie, de 3.300 euro, putin mai mult decat cheltuielile pe care le suporta angajatorii din Ungaria.

Astfel, in Budapesta angajatii beneficiaza in medie de 12,6 metri patrati, dar nivelul mai mic al chiriei duce costurile totale ale companiilor la aproximativ 3.250 euro pentru fiecare angajat.

Cele mai scumpe trei zone in ceea ce priveste costurile cu spatiul angajatilor sunt Londra (West End), Tokyo (Central 5 Wards) si Washington D.C., conform aceluiasi studiu.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1289 ori
Citeste mai multe desprechirie spatii birouri angajati angajatori