Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

In Capitala se vor construi peste 700 de imobile

In Capitala se vor construi peste 700 de imobile
Primariile de sector au avizat deja ridicarea cladirilor, pentru locuit sau pentru birouri, majoritatea in regim privat. Cea mai mare investitie in domeniul imobiliar din Capitala va avea loc in sectorul 1. Aici se va construi Baneasa Center, care va cuprinde 600 de vile si blocuri, nu mai putin de 8 centre comerciale de tip mall, piete si parcuri.
Tot in sectorul 1 se va ridica si un alt cartier rezidential care va cuprinde 80 de vile si 3 cladiri pentru birouri.

In sectorul 4, Ministerul de Interne va construi 5 blocuri cu 4 sau 6 etaje, in zona Vitan Barzesti. Pe strada Aurel Persan vor fi ridicate 61 de vile cu cate 2 etaje, pe o suprafata de aproximativ 31 de mii de metri. In aceeasi zona se vor mai construi 3 blocuri cu cate 8 etaje.

In sectorul 3 al Capitalei vor fi construite 18 imobile cu peste 12 etaje. Cele mai mari se vor afla pe splaiul Unirii, unde vor fi construite 3 cladiri pentru locuit, cu 16 etaje fiecare, si pe Bulevardul Basarabia, unde se vor ridica 4 blocuri cu cate 19 etaje.

Realitatea TV

Investmania - cea mai rapida cale de a invata sa joci la Bursa.


Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 825 ori