Terasa ieftineste apartamentul cu 10%

Marti, 10 Noiembrie 2009, ora 11:05
1777 citiri
Terasa ieftineste apartamentul cu 10%

Cumpararea unui apartament situat la ultimul etaj este o optiune pentru aceia care vor sa achizitioneze o locuinta mai ieftina. 

"Pre­turile la apartamentele de la ul­ti­mul etaj din blocurile vechi sunt cu aproximativ 10% mai mici decat ce­le de la etajele inferioare", ne-a spus Ma­tei Malos, director al site-ului Ma­gazinulDeCase.ro.

Spre exemplu, un apartament cu doua ca­me­re situat la ultimul etaj intr-un bloc din cartierul Drumul Ta­berei cos­ta in jur de 60.000 de euro. Pen­tru un apartament in ace­easi zona, cu aceeasi suprafata, si­tuat intr-un bloc construit in aceeasi pe­rioada, ca­re se afla insa la un etaj in­ferior, pre­tul creste pana la 65-66.000 de euro.

Apartamentele de la ultimul etaj au insa si avantaje.

"Locatarii u­nui astfel de apartament sunt mult mai li­nis­titi datorita faptului ca nu au ve­cini deasupra", a precizat Matei Ma­los. Situatia nu poate fi compa­ra­ta cand vine vorba despre apartamen­te­le si­tuate la ultimul etaj in bloc nou.

"In blocurile noi, la ulti­mul ni­vel sunt apar­tamentele mai con­for­ta­bile, tip du­plex sau penthouse. In unele ca­zuri se poate chiar ca pretul pe metru pa­trat sa fie mai mare de­cat la cele­lal­te apartamen­te", a amin­tit Ru­xandra Cleciu, expert imobiliar.

 

#blocuri, #noi, #preturi, #teresa, #vechi , #Blocuri noi

Curs valutar

1 EUR = 4.9771 RON

0.0001

1 USD = 4.6535 RON

0.0132
  1. Criza economică face noi victime în România. Sute de persoane își pierd locurile de muncă
  2. Joburi de vară pentru studenți. În ce domeniu te poți angaja în vacanță
  3. Decizie importantă a ICCJ cu privire la preavizul la concediere. Ce trebuie să știe angajații aflați în această situație
  4. Criză majoră pe piața locurilor de muncă la stat. Procentul infim de tineri care aleg să fie bugetari și problemele care îi îndepărtează de sistem