Terasa ieftineste apartamentul cu 10%

Marti, 10 Noiembrie 2009, ora 11:05
1777 citiri
Terasa ieftineste apartamentul cu 10%

Cumpararea unui apartament situat la ultimul etaj este o optiune pentru aceia care vor sa achizitioneze o locuinta mai ieftina. 

"Pre­turile la apartamentele de la ul­ti­mul etaj din blocurile vechi sunt cu aproximativ 10% mai mici decat ce­le de la etajele inferioare", ne-a spus Ma­tei Malos, director al site-ului Ma­gazinulDeCase.ro.

Spre exemplu, un apartament cu doua ca­me­re situat la ultimul etaj intr-un bloc din cartierul Drumul Ta­berei cos­ta in jur de 60.000 de euro. Pen­tru un apartament in ace­easi zona, cu aceeasi suprafata, si­tuat intr-un bloc construit in aceeasi pe­rioada, ca­re se afla insa la un etaj in­ferior, pre­tul creste pana la 65-66.000 de euro.

Apartamentele de la ultimul etaj au insa si avantaje.

"Locatarii u­nui astfel de apartament sunt mult mai li­nis­titi datorita faptului ca nu au ve­cini deasupra", a precizat Matei Ma­los. Situatia nu poate fi compa­ra­ta cand vine vorba despre apartamen­te­le si­tuate la ultimul etaj in bloc nou.

"In blocurile noi, la ulti­mul ni­vel sunt apar­tamentele mai con­for­ta­bile, tip du­plex sau penthouse. In unele ca­zuri se poate chiar ca pretul pe metru pa­trat sa fie mai mare de­cat la cele­lal­te apartamen­te", a amin­tit Ru­xandra Cleciu, expert imobiliar.

 

#blocuri, #noi, #preturi, #teresa, #vechi , #Blocuri noi