Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Vila sau bloc privat?

Vila sau bloc privat?

Un mic spatiu unde sa te recreezi la aer liber, eventual sa mai faci si un gratar in week-end, aduce un plus de confort si, in acelasi timp, te urca pe scara sociala. Dar te costa vreo 200.000-300.000 de euro. La preturi ceva mai mici se livreaza apartamente in blocuri private. Aceste imobile sunt structurate, de regula, pe 3-4 etaje, iar locuintele se intind pe suprafete generoase, intre 150 si 250 mp, ocupand, in cele mai multe cazuri, un nivel intreg. Au toate finisajele si dotarile (gresie, parchet, faianta, ferestre tip termopan, centrale termice, aer conditionat), iar cladirea beneficiaza de paza specializata.

Blocurile se pot construi si in inima orasului, spre deosebire de noile vile (unele organizate in minicartiere), ridicate in special la periferie. Sau chiar in afara orasului.

Atentie insa la vecinii... viitori. Langa un imobil de tip P+2 se poate ridica un gigant P+6. Acesta ii va lua tot aerul si toata lumina, astfel ca proprietarul nu ar mai avea confortul dorit. Iar daca pui doua blocuri de lux apropiate unul de celalalt, practic pentru locatari nu va mai fi nici un lux sa iasa pe balcon si sa dea cu ochii de rufele vecinilor.

Banii Nostri

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1049 ori