Quality Living Developers va construi peste 460 de apartamente in nordul Capitalei

Miercuri, 16 Aprilie 2008, ora 15:57
2147 citiri

Quality Living Developers (QLD) va construi pana in 2010 alte 461 de apartamente si 19 vile care fac parte din cea de-a doua etapa de dezvoltare a complexului rezidential Green Lake din zona de nord a Bucurestiului, investitie totala care se ridica la circa 200 milioane de euro.Complexul Green Lake, dezvoltat de compania internationala Quality Living Developers (QLD), se va intinde pe o suprafata de peste 100.000 mp.


"Proiectul include multiple facilitati precum: terenuri de tenis, centru de fitness cu piscina, spatii comerciale, gradinita privata, club nautic precum si alte spatii pentru recreere si petrecerea timpului liber. Valoarea totala a proiectului Green Lake se ridica la aproximativ 200 de milioane de euro", se arata in comunicatul companiei.


Constructia complexului Green Lake a inceput in vara anului 2006, iar proiectul este dezvoltat in doua etape. Prima etapa se va finaliza in decembrie 2008, cu constructia a 39 de vile si 118 apartamente. Aceasta etapa este in proportie de 65% finalizata si aproape gata pentru livrare. Cea de-a doua etapa de dezvoltare, care va cuprinde alte 19 vile si 14 noi blocuri (461 apartamente), se va livra in primul trimestru al anului 2010. Consultantul imobiliar al acestui proiect este Colliers International.


Quality Living Developers (QLD) este compania de dezvoltare imobiliara a unui grup de oameni de afaceri din Grecia. Prin actionarii sai, QLD beneficiaza de o vasta experienta in domenii cum ar fi: constructii, turism, dezvoltare imobiliara si dezvoltare si operatiuni portuare si a cumulat 33.000 de locuinte construite in ultimii cinci ani in Europa si America de Nord. In plus, QLD are in prezent opt proiecte imobiliare in Romania, aflate in diferite stadii de dezvoltare.