Proprietarul complexului imobiliar de lux Verdi Park din Bucuresti a cerut insolventa

Luni, 01 Februarie 2010, ora 17:52
3239 citiri
Proprietarul complexului imobiliar de lux Verdi Park din Bucuresti a cerut insolventa

Firma Meridian Land, care dezvolta complexul imobiliar de lux Verdi Park din Bucuresti, a cerut joi insolventa, pe fondul incapacitatii de a plati dobanzile la creditele contractate, a declarat agentiei MEDIAFAX Emil Oprea, asociatul unic al firmei.

"Intram in faliment din cauza firmei de constructii cu care am lucrat si care trebuia sa termine complexul in 14 luni, dar ne-au tinut in loc cu lucrarile timp de trei ani. Eu am platit patru ani dobanzi la credite", a spus Oprea, potrivit Mediafax.

El a spus ca desi a fost finalizata constructia, cladirea mai are nevoie de retusuri de 110.000 de euro.

"Complexul de apartamente fusese evaluat, anul trecut, de CB Richard Ellis la 20 de milioane de euro. Daca lucrarile au fost intarziate, nu am reusit sa vand nici un apartament, insa am ramas cu credite bancare de 3,6 milioane de euro", a afirmat Oprea, care a adaugat ca urmeaza sa actioneaze in instanta constructorul, respectiv firma italiana Marcora.

Verdi Park este situat in sectorul 2 al Capitalei, intre Parcul Verdi si Lacul Floreasca. Cladirea are 5 niveluri si cuprinde 11 apartamente.

Toate cele 11 apartamente au suprafete mai mari de 92 de metri patrati si costa acum intre 285.000 de euro si 1,6 milioane de euro.

"Aceste preturi sunt, oricum, reduse la jumatate fata de valoarea lor initiala", a mai spus Oprea.

 

#apartamente, #complex, #faliment, #park, #verdi , #Apartamente