Proiectul rezidential Vivando mai are nevoie de 8 milioane euro

Marti, 02 Iunie 2009, ora 14:41
1720 citiri
Proiectul rezidential Vivando mai are nevoie de 8 milioane euro

Dezvoltatorul imobiliar israelian Ocif Group sustine ca va finaliza in aceasta toamna ansamblul rezidential Vivando in care va mai investi opt milioane de euro, potrivit unui comunicat transmis marti de companie, conform Newsin.

"Proiectul va fi predat in toamna acestui an. In total am vandut 40% din cele 110 apartamente din care 10% doar anul acesta. Apartamentele cu doua si trei camere au fost cele mai cautate. Pretul pe metrul patrat a variat intre 1.800 si 2.200 Euro + TVA", a declarat directorul general al Ocif Group, Libby Weizman. In momentul lansarii proiectului, in martie 2008, dezvoltatorul imobiliar international anunta ca termenul de finalizare al ansamblului rezidential Vivando este iulie 2009.

Pana in prezent, compania a investit impreuna cu Rothschild Group in proiectul rezidential din Capitala, circa 14 milioane de euro, dintr-un total de peste 22 milioane de euro, planificati exclusiv pentru acest proiect.

Potrivit directorului general al dezvoltatorului imobiliar, in complexul rezidential Vivando Unirii se lucreaza in prezent la tencuielile de exterior si la personalizarea apartamentelor.

Vivando Unirii este un proiect rezidential localizat in zona Unirii, cu 110 apartamente de una, doua, si trei camere.

Dezvoltatorul imobiliar israelian Ocif Group este prezent pe piata din Romania de peste trei ani. 

 

Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Nu doar companiile occidentale vin să facă bani în România, ci și arabii, mai nou. Florin Barbu, ministrul Agriculturii din partea PSD, a anunțat investițiile pe care antreprenorii din Qatar...
#apartamente, #investitii, #rezidentiale, #vivando , #Apartamente