Profesiile liberale, favorizate de dezvoltatorii imobiliari

Joi, 10 Septembrie 2009, ora 12:01
1649 citiri
Profesiile liberale, favorizate de dezvoltatorii imobiliari

Ansamblul Odyssea Residential, dezvoltat in Baneasa, ofera un serie de promotii personalizate pentru avocati, juristi, notari, contabili, arhitecti si psihologi.

La achizitia unei locuinte in cadrul complexului format din 156 de unitati developerul ofera, printre altele, discounturi, mobilier de lux pentru casa si birou sau solutii de finantare de pana la 100%, scrie Adevarul.

"Am regandit politica actuala de investitii si am hotarat sa oferim clientilor aceasta paleta de promotii pentru a-i ajuta in alegerea unui apartament care sa ofere nu numai un stil de viata, ci si o rampa de lansare a propriei afaceri.

"Nevoile clientilor s-au schimbat si este nevoie de o personalizare mai mare a ofertelor", subliniaza Yigal Solomon, director general New Horizon.

Potrivit acestuia, scopul promotiilor lansate este de a oferi fiecarui client un set de beneficii adaptate la domeniul de activitate si statutul social al fiecaruia.

Odyssea Residential este dezvoltat de un joint-venture intre Profit Building Industries LTD. si Caterata Limited (detinuta in proportii egale de fondul austriac de investitii Immoeast si compania israeliana New Horizon).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Yale Linus L2: încuietoarea inteligentă cu care îți încui casa direct de pe telefon. La ce preț este disponibilă
Yale Linus L2: încuietoarea inteligentă cu care îți încui casa direct de pe telefon. La ce preț este disponibilă
Yale, companie recunoscută pe plan global pentru soluțiile sale de securitate, a anunțat lansarea unei noi încuietori inteligente pe piața din România. Noua generație, numită Linus L2,...
#profesii, #dezvoltatori, #imobiliari, #odyseea, #residential, #promotii, #locuinta, #apartament , #Apartamente