Ofertele dezvoltatorilor, la cel mai recent targ imobiliar

Marti, 17 Februarie 2009, ora 18:57
3765 citiri
Ofertele dezvoltatorilor, la cel mai recent targ imobiliar

In plina criza financiara, in care piata imobiliara este marcata de repozitionarea dezvoltatorilor si de reasezarea preturilor,  targul de apartamente Condominium a reusit sa adune laolalta peste 25 de proiecte imobiliare, atat din tara cat si din strainatate. In cadrul targului, s-au pus la bataie peste 10.000 de apartamente noi, cu preturi ce variau intre 750 euro/mp si 2200 euro/mp.

Unul dintre expozanti, Ozer Contruction, ofera garsoniere cu un pret cuprins intre 53.000 euro si 78.000 euro plus TVA, apartamente cu 2 camere (care costa minim  77.000 euro si  maxim 98.000 plus TVA ) si apartamente de 3 camere care pot  ajunge si 200.000 euro plus TVA in functie de suprafata.

 « La acest targ, ne-am prezentat cu o promotie, care consta intr-un mobilier de bucatarie complet echipat, locul de parcare inclus in pret, si un discount de pana la 25. 000 euro », a declarat Valentin Canea, Sales Consultant din cadrul dezvoltatorului imobiliar Ozer Construction.

De aceste avantaje pot beneficia clientii incepand cu perioada targului si pana la inceputul lunii aprilie.

Proiectul Vitan Residence, situat foarte aproape de mall-ul Vitan dispune de 187 de apartamente, care vor fi predate finisate, la cheie, in luna octombrie, potrivit lui Iuri Ionita, Managing Director RPF Development.  

Pretul pentru unui apartament din complexul Vitan Residence porneste de la 99.000 euro, plus TVA, sau 1230 euro/metru patrat construit.  RPF Development ofera posibilitatea negocierii pretului de achizitie in momentul in care cumparatorul achita integral.

Desi devalorizarea leului si inghetarea creditarii au restrans foarte multe posibilitatea achizitionarii unei case, Iuri Ionita a declarat in exclusivitate pentru Bloombiz, ca aceasta situatia nu a afectat foarte mult vanzarile.

Mai mult, potrivit reprezentantului RPF Development, s-a constat o crestere a interesului clientilor pentru proiectul Vitan Residence. « Practic, am avut in jur de 600 de leaduri, saptamana trecuta,  dintre acestea, o parte concretizandu-se in precontracte », a explicat Iuri Ionita pentru Bloombiz.

Vezi materialul video realizat la targul Condominium.

 

 

#apartamente, #canea, #condominium, #construction, #development, #dezvoltatori, #estate, #imobiliara, #ionita, #iuri, #ozer, #piata, #proiecte, #real, #rpf, #valentin , #Apartamente