Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Neocity investeste 300 mil. euro pentru apartamente in Bucuresti

Neocity investeste 300 mil. euro pentru apartamente in Bucuresti

Grupul Neocity va investi aproape 300 de milioane de euro intr-un proiect rezidential de 2.700 de apartamente amplasat in partea de est a Capitalei, in zona Heliade intre Vii, a anuntat conducerea companiei.

Ansamblul va fi botezat NeoPeninsula, fiind construit in apropierea raului Colentina si a lacului Fundeni. El va cuprinde 2.700 de apartamente cu una, doua, trei si patru camere in 16 blocuri, cu 14 pana la 24 de etaje. Dezvoltat pe o suprafata de 140.000 metri patrati, proiectul presupune amenajarea a 50.000 de metri patrati de spatii verzi si locuri de joaca pentru copii, parcari acoperite cu unul sau doua nivele, o zona comerciala si locuri de agrement pentru copii si adulti.

Complexul NeoPeninsula va cuprinde o plaja privata, terenuri de tenis, fotbal si baschet, piscina, centru de sport, restaurante, cafenele, club acvatic, gradinita. Lucrarile vor incepe in luna noiembrie a acestui an, iar primele doua turnuri, cu 16 etaje, vor fi finalizate in termen de 18 luni.

Neocity Group Romania a anuntat la inceputul acestui an investitii de un miliard de euro pentru Romania, in perioada 2006 - 2009. Reprezentantii companiei au anunat, in luna martie, construirea unui complex rezidential in Constanta. Proiectul, estimat la 300 milioane de euro, va fi dezvoltat in zona istorica a orasului, in apropierea falezei. Tot in Constanta, compania va construi un mall cu o suprafata de 20.000 de metri patrati, proiect in valoare de circa 50 de milioane de euro.

Grupul a intrat pe piata romaneasca in 1999 si este cunoscut ca dezvoltatorul cladirilor de birouri Neocity Tower I si II din Bucuresti. Neocity are activitati in Israel, Cehia, Ungaria, Polonia si Africa.

Bloombiz

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1203 ori