Locuinte cu stil la malul marii: Imobile de lux cu preturi pe masura

Luni, 23 Iulie 2012, ora 08:46
4028 citiri
Locuinte cu stil la malul marii: Imobile de lux cu preturi pe masura

Ce poate fi mai placut in timpul verii decat sa iti petreci timpul la malul marii? Cei care doresc sa isi mute resedinta pe litoralul romanesc, piata imobiliara este plina de oferte, mai ales pentru cei cu buzunare adanci.

Numarul de apartamente de lux scoase la inchiriat in judetul Constanta este mare, iar oferta este pe masura preturilor cerute pentru o luna de chirie. Iata cateva dintre cele mai scumpe apartamente scoase la inchiriat la malul Marii Negre pe portalul Imobiliare.ro.

In Mamaia, in zona Summer Land, pentru 2.000 de euro puteti inchiria un apartament de trei camere, intinse pe 120 de metri patrati. Imobilul de lux este situat la etajul trei al unui bloc de sase etaje, este complet mobilat si utilat, si poate fi inchiriat si in regim hotelier. Astfel, pentru o noapte de cazare de luni pana vineri, proprietarul cere 90 de euro pe noapte, iar in weekend tariful creste la 120 de euro. De altfel, pentru un sejur de sapte nopti, doritorii trebuie sa scoata din buzunar 120 de euro, iar pentru 14 nopti 1.200 de euro.

O alta oferta buna se afla tot in Mamaia, apartamentul fiind situat in ansamblul rezidential Caelia. Chiria pentru o luna in acest apartament de lux este de 1.600 de euro. Imobilul are doua camere, o suprafata utila de 100 de metri patrati si este amplasat la primul etaj al unui bloc de cinci etaje.

Cladirea este una dintre cele mai moderne din Romania si se afla chiar pe malul marii. Apartamentul este complet mobilat si utilat, este dotat cu senzor de fum si sistem de alarma, dar si cu jacuzzi, in timp ce in cladire puteti gasi un SPA, o sauna, dar si o piscina exterioara.

Locuitorii beneficiaza de menaj, paza si supraveghere video, si pot apela la servicii tip hotelier pentru curatenie, schimbarea lenjeriei de pat si a prosoapelor. Doritorii pot inchiria apartamentul si in regim hotelier pentru 3.200 de euro/luna cu toate utilitatile incluse in pret.

In Constanta, in zona Faleza Nord, mai puteti inchiria un apartament de lux pentru 1.000 de euro pe luna. Apartamentul are patru camere si 118 metri patrati si se afla la etajul trei din zece al unui bloc construit inainte de 1990.

Imobilul are patru camere, doua balcoane si tot atatea bai, dressing si, cel mai important pentru cei care vor sa se relaxeze, vedere la mare. Apartamentul este complet mobilat si utilat, iar chiriasii pot solicita menajul

In aceeasi zona mai poate fi inchiriat si un apartament de doua camere pentru 950 de euro/luna. Imobilul se afla la etajul patru din sase si are o suprafata utila de 150 metri patrati. La fel ca si in cazul apartamentului mentionat mai sus, acesta are vedere la mare, fiind amplasat in apropierea plajei.

Tot in zona Faleza Nord, pentru 900 de euro poate fi inchiriat un alt apartament de doua camere. Acesta are o vedere la mare excelenta, si are o suprafata utila de 125 de metri patrati impartiti in doar doua camere. Apartamentul se afla la etajul opt al unui bloc cu 12 etaje, este complet utilat si mobilat.

In plus, chiriasii au acces la SPA si piscina interioara a cladirii si beneficiaza de menaj si paza, dar si supraveghere video pentru un plus de siguranta. De altfel, cladirea are sala de sport si loc de joaca pentru copii.

#apartamente lux vedere mare, #apartamente lux Constanta, #apartamente lux Marea Neagra , #Apartamente